glemt adgangskoden? dette er en sikker måde at låse Android op

Hvis du glemmer din mobiltelefonadgangskode, skal du ikke formatere den med det samme! ApkVenue har seje tip til at åbne en Android-smartphone, der glemmer nøglen uden behov for at slette data.

For at beskytte de data, der er indeni smartphone fra uvidende hænder, må du hellere låse det smartphone din. Det bliver kompliceret adgangskode eller den mønsterlås, du bruger, jo sikrere bliver den smartphone-dit.

Der er dog tidspunkter, hvor du skal glemme din pinkode eller adgangskode eller mønsterlås smartphone Du har ret? Hvis du har glemt det, giver JalanTikus dig en måde at låse op for en Android, der har glemt låsen uden at slette dataene i den.

  • 7 måder hackere bryder WiFi-adgangskoder og værktøjer, de bruger (Opdater 2019)
  • Sådan ændres glemte Gmail-adgangskoder på mobiltelefoner og bærbare computere, ingen grund til at oprette en ny e-mail!
  • 5 måder at se glemte WiFi-adgangskoder på Android kan være uden rod!

Sådan låser du Android Glemt nøglen uden at slette data

Det plejede at være, at åbne op smartphone Glemt Android adgangskode eller mønsterlås er at gøre Gendan fabriksindstillinger via kombinationen Power og Volume. Risikoen er, at alle dine data går tabt.

Hvis din Android glemmer låsen, kan du faktisk låse den glemte Android let op uden at miste data. Hvordan:

  • Åben internet sideAndroid Enhedshåndtering fra browser på computeren eller smartphone din ven. Derefter Log på med en Gmail-konto parret den smartphone.
  • Når du er inde, vil du blive præsenteret for en menu Ring, Låseog Slette. Vælg menuen Lås.
VIS ARTIKLER
  • Når du har klikket Låse, så vil du blive præsenteret for et menuskærm for at foretage ændringer adgangskode. Opret en ny adgangskode, der skal anvendes på din smartphone.

Bemærk: Selvom du vil have en pinkode eller mønsterlås, erstattes den lås, der er registreret på din smartphone, med en ny adgangskodelås.

  • Derefter skal du åbne den smartphone du. Derefter bliver du bedt om at komme ind adgangskode som du lige har lavet tidligere.

Problem løst! Hvor let er det at åbne en Android-smartphone, der har glemt nøglen uden at slette disse data?

Så hvis din Android til enhver tid glemmer din adgangskode + eller nøgle, skal du bruge denne metode. Spil ikke bare formatet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found