7 forbløffende fakta om xiaomi, som du bestemt ikke vidste

Måske er du meget fortrolig med Xiaomi, men denne gang vil ApkVenue diskutere interessante fakta, som du måske ikke ved om Xiaomi.

Xiaomi er et firma, der beskæftiger sig med teknologi, især inden for produktion af smartphone-enheder og andre elektroniske varer. Virksomheden med oprindelse i Kina har ikke lang levetid, det blev grundlagt i 2010 og indtil nu Xiaomi har været kendt over hele verden.

Måske er du meget fortrolig med dette ene firma, men denne gang vil ApkVenue diskutere interessante fakta, som du måske ikke ved om Xiaomi.

  • 10 fantastiske fakta fra Microsoft, som du ikke vidste
  • 7 fantastiske fakta fra Google, som du bestemt ikke vidste
  • 8 fantastiske fakta fra Facebook, som du bestemt ikke vidste

7 fantastiske fakta fra Xiaomi, som du bestemt ikke vidste

1. Navnet er stadig mystisk

Faktisk blev dette navn lavet på kinesisk, men ved du det? Kineserne havde også problemer med at oversætte navnet. Flere kinesere blev spurgt om navne Xiaomi og de svarede det to tegn (Xiao og Mi) betyder bogstaveligt lidt ris. Måske har de et andet formål bag navnet, som de fleste ikke kender endnu.

2. Virksomheder med "Flere produkter"

Måske er det ikke overraskende, hvis du hører ordene Samsung, Sony og LG med de forskellige typer produkter, de opretter. Men du vil undre dig over dette nyligt etablerede firma, og de har allerede en bred vifte af produkter. Indtil videre har de produceret smartphones, smarte armbånd, tablets, smart-tv, droner, routere, bærbare computere, mus, headset og meget mere. Selv for nylig har Xiaomi oprettet en avanceret maske til forurening.

3. Xiaomi har erfarne medarbejdere

At have kontakter eller endda forretningspartnere er meget nyttigt for at opbygge en god virksomhed. Ingen undtagelse for Xiaomi. Kald det i 2013 Hugo Barra rekrutterede med succes en tidligere Google-produktmanager og Android-udviklermanager til at blive vicepræsident. I 2014 lykkedes det Xiaomi igen at rekruttere 1 af de 3 grundlæggere af Apple, nemlig Steve Wozniak. Det er nogle af de navne med kvalificeret erfaring, som Xiaomi med succes har rekrutteret.

4. Xiaomi blev beskyldt for at være spion

Måske har du hørt, at de fleste af smartphones fremstillet af Kina har en slags software spion indlejret i mobil. I 2014 er det blevet opdaget spyware betragtes som et spionværktøj på enheden Xiaomi Redmi Note og Xiaomi Redmi 1S.

Imidlertid blev der i 2015 navngivet et firma i Tyskland G-data, meddelte, at det er almindeligt. Og Xiaomi har formået at få sit omdømme tilbage.

5. Forskellen mellem fortjeneste og indkomst

Selvom du kan sige, at Xiaomis indkomst er ret stor, er det ikke fordelene værd. Måske kan dette ske på grund af det motto, de bruger, nemlig "skaber et premiumprodukt men har en lav pris". For eksempel opnåede Xiaomi i 2013 kun et overskud på US $ 56 millioner fra de samlede indtægter på op til US $ 4,3 milliarder. Det er ironisk at tænke over, det er en af ​​grundene til, at kinesiske smartphones har så lave priser.

6. Xiaomi er mere fokuseret på sektoren mellem til lavere marked

Som mange mennesker allerede ved, sælger Xiaomi altid sine produkter til relativt billige priser. Det skal også bemærkes, at de sælger deres enheder til priser, der ligger tæt på deres produktionsomkostninger. De er også mere fokuserede på salg online og bygger sjældent deres egen smartphone-butik.

7. En fænomenal historie

Xiaomi, der startede fra en virksomhed start op små og kun omkring 30 medlemmer. Men på dette tidspunkt lykkedes det dem at blive en meget succesrig virksomhed. Selv nu har de en omsætning på omkring 20 milliarder dollars. En hel del for et nyt firma. Xiaomi fortsætter med at vokse i et hurtigt tempo, og nu har de mere end 8000 ansatte.

Det er 7 fakta fra Xiaomi, som du bestemt ikke ved. Er der nogle fakta, vi savnede? Glem ikke at give din mening via kommentarfeltet nedenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found