7 open-world-spil med det bredeste kort, som spillere skal spille

Denne gang deler ApkVenue information om 7 open-world-spil med det bredeste kort. Cekidot!

Åben verden synes at være en af ​​de mest foretrukne genrer af spillere over hele verden. Hvorfor? Fri udforskning i en bred verden, mens udførelse af forskellige aktiviteter i det er hovedattraktionen for open-world-spil. Faktisk den gennemsnitlige vinder GOTY eller Årets spil hvert år kommer fra et spil med en åben verden baggrund.

Som navnet antyder, tilbyder åben verden bestemt et stort kort med et utal af aktiviteter, der kan udføres i det. Nogle open-world-spil har endda kort, der er superbrede, til det punkt tog timer eller dage til at udforske hvert hjørne. Derfor deler ApkVenue denne gang oplysninger om 7 open-world-spil med det bredeste kort. Cekidot!

  • 7 chatapplikationer fra indonesiske børn, som du skal prøve!
  • Undgå disse 5 ting for at få din smartphone til at holde fingeraftryk fra din smartphone!
  • Sådan får du rootadgang uden at skulle rodfæste din Android

7 open-world-spil med de bredeste kort, du skal spille!

1. Bare årsag 3

Bare årsag 3 er den 3. serie af franchise Just Cause udviklet af Lavine Studios. Dette spil er et åbent-spil med en stærk følelse af handling i det. Kæmpe spil hører hjemme Square Enix dette har også et super bredt kort. Hvis beregnet, har kortet i Just Cause 3 et areal på ca. 1.000 kvadratkilometer.

Husk, hvis det meste af området er tændt Middelhavet Medici er et stort hav, men det faktum, at dette spil ikke har brug for Indlæser at gå til ethvert område, der tæller imponerende. Det anslås, at det vil tage tid ca. 8 timer at udforske hver centimeter af Medici-fastlandet.

2. Ghost Recon Wildlands

Ubisfot ser ud til at det lykkedes at skabe Ghost Recon Wildlands at fremstå som et medrivende åbent-spil. Ikke kun utallige missioner og aktiviteter, der kan udføres, området i dette spil er også bredt meget massiv.

Hver kant af området på Bolivia i dette spil anslås det at have en størrelse på ca. 21 km. Hvis det summeres som en helhed, forudsiges det, at hele dette områdes område når ca. 440 km2.

3. Grand Theft Auto V

Eksistensen af ​​Grand Theft Auto i spilverdenen kan ikke nægtes. Spillet, der er berømt for sin enorme verden er nu nåede den 5. serie, nemlig GTA V, der blev udgivet i 2013 i går.

Som om man følger traditionen, hver nye serie fra GTA tilbyder altid docket som bliver bredere. Beviset, GTA V er det største open-world spil fra Rockstjerne med et areal på ca. 81 km kvadrat.

4. Xenoblade Chronicle X

Mange siger den begrænsede ydeevne af Wii U har indflydelse på de spil, der frigives på konsollen. Imidlertid, Xenoblade Chronicle X som for at benægte alt.

Dette ARPG-genrespil indpakket i en åben verden tilbyder en ny smag i Wii U-spilverdenen, nemlig et utroligt stort kort. Selvom de fleste af områderne i dette spil indeholder ufrugtbart land og har intet liv, faktisk er det samlede areal for dette spil ca. 400 km pr. kvadrat.

5. Assassin's Creed 4 Black Flag

Franchise Assasin's Creed kendt som et action-eventyrspil, der tilbyder et meget bredt og stort kort. Nå videre til serien Sort flag, Ubisoft skabte området Caribiske Ocean meget godt.

Det er sandt, hvis kortet på det sorte flag for det meste er domineret af oceaner. Antallet af øer, der er ret store i det, kan i det mindste tage snesevis af timer, hvis du vil udforske dem alle. Hvad mere er, byen er som Kingston og Havanna er et ret kompakt bycentrum at udforske. Det anslås, at dette spil har et areal på ca. 87 kvadratkilometer.

6. Legend Of Zelda Breath Of Wild

Legend Of Zelda Breath Of Wild er det eneste spil fra franchisen Zelda som har det bredeste område såvel som den åbne verdensgenre i sig. Dette spil høster meget positiv anmeldelse fra både kritikere og fans.

Det tilbudte område er ret bredt, så det kan sidestilles med andre åbne spil som f.eks Witcher eller Elder Scroll. En af brugerne Reddit som hedder CrystalVivian bemærkede, at dette spil har et areal på omkring 72 kvadratkilometer. Dette inkluderer ikke andre områder, der ikke kan udforskes eller ikke-spilbar.

7. The Witcher 3 - Wild Hunt

Ikke kun bred, The Witcher har også så let som aktiviteter og indhold, der kan gøres i det, såsom sidemission, kontrakt, hovedmission, til nye udvidelser, der indeholder nye områder og indhold. Tager ca. 150-200 timer for at afslutte alt.

CD Projekt RØD sagde engang, at The Witcher 3 har en kortstørrelse på 139 kvadratkilometer. Foranstaltningen inkluderer dog et område, der er kan ikke indtastes eller spillet. En af Reddit-brugerne, nemlig m051293og bemærker, at The Wither har et areal på ca. 55 kvadratkilometer.

Det var det 7 åbne verdensspil med det bredeste kort i videospilindustrien. Med et så stort område vil det naturligvis tage timer at afslutte alt. Af de 7 spil ovenfor, hvilken er din favorit? Skriv i kommentarerne nedenfor!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found