7 stærkeste anime-figurer nogensinde, virkelig svære at slå!

Ikke kun berømt for deres udseende eller ikoniske handlinger, deres store styrke er også i stand til at gøre denne serie af anime-figurer husket af deres fans.

Hvem elsker at se anime film?

I hver anime, der ses, skal der være 1 karakter, der er rigtig stærk og svært at slå. Enten er denne karakter en antagonist eller en fjende eller endda hovedpersonen selv.

Mange af dem blev på grund af deres styrke og dygtighed en af ​​de anime maskotter, som fans fulgte.

De stærkeste anime-figurer nogensinde

Vil du vide, hvilke anime-figurer der er inkluderet i den? Nå, denne gang vil ApkVenue diskutere 7 stærkeste anime-figurer nogensinde.

Hvem tror du? I stedet for at dvæle, lad os se på følgende anmeldelser!

1. All Might - My Hero Academia

Hvem har nogensinde set anime Min helteakademi? For dem af jer, der følger løbet af denne anime fra start til slut, skal du være fortrolig med tegnene Alt sammen.

Ægte navn Toshinori Yagi, All Might blev den 8. person, der arvede den navngivne legendariske magt En for alle.

Når det er sagt, vil den, der får denne magt, være langt hårdere og stærkere, endnu stærkere end sin forgænger.

Det er også det, der gør Katsuki Bakugo konkurrerer med Izuku Midoriya. Det siges, at Midoriya blev den 9. person, der fik denne magt efter at være blevet arvet af All Might.

I fremtiden vil konkurrencen mellem de to være den bedste anime-rivalisering, som bestemt er virkelig spændende at følge!

2. Natsu Dragneel - Fairy Tail

Denne lyshårede fyr er kendt for at være i stand manipulere ild og gør det til et meget kraftigt våben, bande.

Ingen sjov, i hvert slag du ser, frigiver han altid ild fra forskellige former for slag, spark, selv gennem munden!

Ikke underligt, at han ofte kaldes Dragon Fire. Hans styrke er legendarisk selv i Fairy Tail-verdenen.

Ikke kun det. Han er også i stand til at analysere fjendens bevægelser hurtigt og præcist. Selvom Fairy Tail er inkluderet i den værste populære anime, vil den altid blive husket som en ikonisk karakter humør booster Afslut!

3. Alucard - Hellsing

For jer fans af Hellsing anime-serien skal du være fortrolig med denne legendariske vampyr.

Alucard kendt som en vampyr med superkræfter. Han er i stand til at regenerere sine kropsceller meget hurtigt, så han vil komme sig straks, når han bliver ramt af en pil eller et skud.

Ikke kun det, han siges også at have millioner af sjæle og meget blod. Ikke underligt, han er kategoriseret som en anime karakter kan ikke dø, bande!

Det er også det, der får ham til at blive frygtet af sine modstandere. Alucard tøvede heller ikke med at nedbryde sin fjendes krop, efter at han dræbte ham. Forfærdet, ikke?

4. Saitama - One Punch Man

Du er helt sikkert bekendt med anime-figurer, der er afbildet som skaldede superhelte med flade ansigter?

Bortset fra skildringen af ​​anime, der får dig til at grine, er denne anime karakter kendt for at være meget hård og stærk, ved du!

Saitama berømt for at være i stand ramte sin modstander med superkræfter. Jeg var så stærk, at fjenden kunne hoppe op til snesevis af meter.

Han var også i stand til at besejre forskellige slags fjender i One Punch Man-serien. Jeg var så stærk, at spørgsmålet opstod, hvem ville anime-karakteren være i stand til at slå Saitama?

5. Monkey D. Luffy - Et stykke

Faktisk har denne One Piece anime karakter kun 1 hovedstyrke, som er i stand til at forlænge hans lemmer frit. Forståeligt nok bare navnet Rubbermanret?

Nå, fordi Luffy ønsker at lære at udvikle sin styrke, endelig er Luffy i stand til at besejre selv sine hårdeste fjender.

Hans styrke vil også øges med længden af ​​den rejse, han gennemgår, især i kamp mod fjender. En dag bliver han den stærkeste og rigeste piratkonge i verden.

Vil du følge historien, der bliver mere og mere spændende? Du kan stadig følge historien gennem en række tegneserier Et stykke tal indonesisk, ved du det!

6. Uzumaki Naruto - Naruto

Hvem er en loyal fan af en af ​​de bedste actionanime nogensinde? Du er helt sikkert meget fortrolig med denne ikoniske ninja fra Konoha Village.

Født fra en række smertefulde livs- og læringsprocesser Naruto voksede op til at blive en af ​​de mest magtfulde shinobi nogensinde.

En af dem er hastigheden og kraften i angrebene, som er mange og varierede. Han er også i stand til at transformere til Kyubii no Kurama aka den stærke og mægtige væsen med 9 haler.

7. Son Goku - Dragon Ball

Hvem er barnet, der virkelig kan lide at vente på det drage kugle på tv-skærmen? Udover at være en favorit blandt børn fra 90'erne, er Son Goku som hovedperson også kendt for at være meget stærk.

Dens kraft er så stor, at den endda let kan ødelægge planeter med bare et par moderate slag, ved du!

Ikke kun det, Goku er også i stand til at frigøre Saiyan-kræfter på højt niveau på forskellige niveauer, startende fra Super Saiyan til Super Saiyan 4. Derfor kaldes han en af ​​tidenes stærkeste karakterer.

Det er de 7 stærkeste anime-figurer nogensinde. Hvilken karakter er din favorit? Eller måske har du andre meninger ud over ovenstående?

Kom nu, glem ikke at skrive din mening eller håb ned i kommentarfeltet nedenfor. Vi ses i den næste Jala-artikel!

Læs også artikler om Anime eller andre interessante artikler fra Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found