hvordan man får adgang til internet wifi.id gratis!

Denne gang vil jeg dele med dig den nyeste måde at få adgang til @ wifi.id GRATIS eller mere præcist i en time gratis. Du kan gøre denne metode, så længe bestemmelserne stadig er gyldige

Hvem kan ikke lide det GRATIS WIFI? Denne gang vil jeg dele den nyeste måde at få adgang til Wifi.id GRATIS eller rettere gratis i en time. Du kan gøre denne metode, så længe bestemmelserne stadig er gyldige. Så hvis Wifi.id har slettet denne metode, betyder det, at du ikke længere kan surfe på internettet gratis. Derfor, selvom denne metode stadig kan bruges, skal du bruge den, mens du kan.

  • Sådan løses Wifi Router-problemer
  • Sådan får du et gratis WiFi-hotspot
  • 4 af de bedste gratis WiFi finder apps til Android

HVAD ER WIFI.ID?

Wifi.id er et netværk offentligt internet baseret på trådløst / hotspot leveret TELKOM GROUP eller den operatør, du arbejder med PT. TELKOM. Dette netværk har spredt sig bredt i hele Indonesien. Til generel brug skal vi faktisk betale med kredit for at få adgang til dette WiFi-netværk. Til det oprettede jeg denne artikel, så du kan surfe på internettet gratis i en time ved hjælp af Wifi.id-netværket.

HVAD ER FORDELENE MED AT BRUGE WIFI.ID-NETVÆRKET?

Fordelen ved at bruge Wifi.id-netværket er, at du kan surfe på internettet ubegrænset med hastighed op til 100 Mbps. Du kan downloade så mange film som muligt og så meget som muligt i en bestemt tidsfrist. Metoden i denne artikel giver dig kun mulighed for at surfe gratis i 1 time.

Sådan får du adgang til Wifi.id gratis

  • Først skal du først oprette forbindelse til Wifi.id ved hjælp af en bærbar computer eller smartphone.

  • Når du er tilsluttet, skal du åbne din browser, og du bliver omdirigeret til siden Log på. Derefter klikker du på menuen ISP / operatør og du vælger / klikker RadNet som på billedet nedenfor:

  • Udfyld derefter e-mail-kolonnen med din e-mail, eller du kan også bruge enhver e-mail.
  • Klik på adgangskodefeltet, og vent et øjeblik. Jreeeng .. Adgangskoden vises af sig selv. Klik derefter bare på Log på og du får gratis WiFi-adgang i en time.

Det er let, ikke? Sådan får du adgang til Wifi.id gratis. Hvis du har spørgsmål, skal du efterlade dine spørgsmål i kommentarfeltet og ikke glemme det del til dine venner. Kan være nyttigt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found