udfyld Microsoft Excel 2007 formler og formler, du skal lære

Microsoft Excel 2007 er et populært databehandlingsprogram. I stedet for at være kompliceret er dette en komplet samling af Microsoft Excel 2007-formler, som du skal lære.

Microsoft Excel er et regnearksapplikation udviklet af Microsoft til Microsoft Windows-operativsystemet, Mac OS X og iOS. I Microsoft Excel er der forskellige funktioner, der kan bruges.

Startende med grafer, beregninger, tabeller og mere. Hvad der er interessant ved Microsoft Excel er antallet af funktioner, der kan hjælpe med at fuldføre et job eller en opgave hurtigt. Dette er Microsoft Excel 2007-formler fuldfør, at du skal lære.

  • 7 bedste og lette Android Office-applikationer 2020, gør det mere produktivt!
  • Bortset fra Office-applikationer er dette 5 Android-applikationer, som studerende skal have
  • Sådan downloader du den nyeste Microsoft Office ISO, nem og enkel

Microsoft Excel 2007-funktionssæt

SUM

SUM er en funktion til beregning af det samlede tal celle valgt (skal være et tal). Sådan bruges SUM er at skrive = SUM (første celle: sidste celle).

Eksempel: = SUM (B3: B7)

TÆLLE

COUNT er en funktion til at beregne mængden af ​​data fra et tal celle Den valgte. Sådan bruges COUNT er at skrive = COUNT (første celle: sidste celle).

Eksempel: = COUNT (B3: B7)

GENNEMSNIT

GENNEMSNIT er en funktion til at bestemme gennemsnitsværdien af ​​et tal celle valgt (skal være et tal). Måden at bruge GENNEMSNIT er ved at skrive = GENNEMSNITT (første celle: sidste celle)

Eksempel: = GENNEMSNIT (B3: B7)

HLookup

HLookup er en funktion til at søge vandret ved at kigge efter rækkeværdier, der starter fra øverst til venstre i tabellen til nederst til højre i tabellen, som derefter returnerer værdierne i den samme kolonne baseret på indholdet celle det. Sådan bruges HLookup er = HLOOKUP (værdi, tabel, indeksnummer, [not_exact_match])

  • Værdi er værdien for at finde den første række i tabellen, som du vil udfylde.
  • Bord er et valgt datasæt, der bestemt er mere end 1 række celle.
  • indeksnummer er bestemmelsen af, hvilket antal rækker i tabellen der er egnet til at blive returneret. Den første linje er 1.
  • not_exact_match er en mulighed, uanset om du leder efter en helt matchet værdi eller ej.

Eksempel: = HLOOKUP (A3, D2: H3,2, FALSE)

VLookup

VLookup er en funktion til at udføre lodret søgning. Svarende til HLookup men til lodrette versioner. Sådan bruges VLookup er = VISNING (lookup_value, table_array, column_index_number, [range_lookup])

  • opslagsværdi er en betingelse, hvor du leder efter den værdi, du ønsker fra den valgte tabel.
  • tabelarray er to eller flere tabelkolonner, der indeholder data, som kan være tal, tekst, datoer og andre.
  • indeksnummer er bestemmelsen af, hvilket antal rækker i tabellen der er egnet til at blive returneret. Den første linje er 1.
  • not_exact_match er en mulighed, uanset om du leder efter en helt matchet værdi eller ej.

Eksempel: = VLOOKUP (100, A3: B7,2, FALSE)

Enkelt IF

IF er en Excel-funktion, som du kan definere værdi af to forskellige forhold. Et eksempel på brug af IF er = HVIS (logisk_prøveværdi, værdi_om_ sandt, værdi_om_falsk).

Eksempel: = HVIS (A3> 100, "læs", "download")

Dobbelt IF

Dobbelt IF kan bruges, når du vil specificere en værdi men betingelsen er mere end to betingelser, så den har brug for højere nøjagtighed. Double IF er brugen af ​​IF i IF, og i dette tilfælde kan IF bruges mere end én gang.

Eksempel: IF (A5> 102, "skriv", IF (A5> 101, "læs", "download))

MAX

MAX-funktionen er at finde den største værdi fra det valgte datasæt, i dette tilfælde er værdien et tal. Sådan bruges = MAX (interval_tabel)

Eksempel = MAX (C2: C8)

MIN

MIN-funktionen er den samme som MAX, men for at finde den mindste værdi fra det valgte datasæt, er værdien i dette tilfælde et tal. Sådan bruges = MIN (interval_tabel)

Eksempel = MIN (C2: C8)

Så det er Microsoft Excel 2017-formlerne, som du skal lære. VejenMusen vilopdatering fortsæt til denne samling af Microsoft Excel 2007-formler, så du lettere kan lære Microsoft Excel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found