den nemme måde at hacke Microsoft Office på er 100% gratis!

Microsoft Office er ret dyrt, så mange mennesker ender med at have piratkopieret det. Nu gennem denne artikel vil forfatteren fortælle dig Microsoft Office-tricks gratis! Ikke et fupnummer og 100% lovligt.

Du kan sige, at Microsoft Office er i øjeblikket software til de bedste kontorbehov. Årsagen er, selvom der er flere gratis kontorsoftware som f.eks OpenOffice, KingOfficeosv. tilsyneladende kan det ikke erstatte Microsoft Office. Desuden er de loyale brugere af Microsoft Office.

Men som vi ved, er den officielle version af Microsoft Office relativt dyr. Alt for dårlig, ikke? Men rolig. Det viser sig, at der er et trick, der giver os mulighed for at bruge Microsoft Office gratis! Nå, gennem denne artikel gennemgår vi Microsoft Office-tricks gratis! Ikke Fupnummer, og der er ingen grund til at være bange, for det er 100 procent lovligt. Bare se det med det samme!

  • 100% succes! Dette er et trick til at downloade applikationer til Microsoft Store uden en konto
  • WOW! Det viser sig, at dette er en hemmelig besked på Microsoft-logoet
  • 10 fantastiske fakta fra Microsoft, som du ikke vidste

100% gratis Microsoft Office-tricks, ikke et fupnummer

Microsoft Office er uden tvivl den længst anvendte software. Meget ønsket på grund af dens relativt nemme brug. Men på den ene side får den høje pris nogle mennesker til at vælge piratkopiering. Så ved at følge dette trick kan du få Microsoft Office gratis! Så du behøver ikke længere bruge piraterne.

For at bruge dette trick drager vi fordel af to funktioner, nemlig funktioner appenGoogle Chrome og også Microsoft Office Online som er en officiel og juridisk ansøgning fra Microsoft. Her er trinene.

Trin for trin-trick Få Microsoft Office gratis

  • I den indledende fase skal du starte med at installere Google Chrome via følgende musesti-link.
Google Inc. Browser-apps HENT
  • Åbn Google Chrome, og klik "Webbutik" som vist på billedet.
  • Vælg "Apps", skriv derefter "Excel" (eller et andet Microsoft Office-program), og vælg derefter "Føj til Chrome". Se billedet for flere detaljer.
  • I så fald flyttes du til siden som vist. Højreklik på det program, du lige har tilføjet, og vælg "Opret genvej". Se billedet for flere detaljer.
  • Derefter vises et nyt vindue. Marker "Desktop" og klik derefter på "Create".
  • Gentag med andre Microsoft Office-applikationer såsom PowerPoint, OneNote og Word, indtil det er som vist nedenfor.
  • Åbn en applikation, så skal du Log ind med en Microsoft-konto. Eller hvis du ikke har en, skal du bare registrere dig. Det er gratis.
  • Når du er færdig, bliver resultatet som nedenfor. Omtrent ikke meget forskellig fra Microsoft Office installeret på computere generelt og ikke for langsomt. Det er bare, at du har brug for en internetforbindelse for at få adgang til dette. I modsætning til de sædvanlige installationer, som du kan få adgang til uden en internetforbindelse.

Nå, det er tricket med, hvordan man bruger Microsoft Office gratis fra ApkVenue. Nu behøver du ikke længere bruge piratkopierede applikationer. Og i dagens internet-æra er det ikke et problem at få adgang til Microsoft Office via internettet. Held og lykke!

Banner: Microsoft


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found