35 fotoredigeringsapps 2016

I 2016 har fotoredigeringsapplikationer meget travlt med at blive downloadet af smartphone-brugere. ApkVenue giver dig 35 af de bedste nye 2016 fotoredigeringsapplikationer

I 2016 er applikationer til Android-operativsystemet som hverdags mad, inklusive kategorier redigering af foto. Fordi alt afhænger af Android-smartphones såvel som applikationen.

Derfor giver ApkVenue gennem denne artikel en samling af de bedste og nyeste fotoredigeringsapplikationer i 2016. Er du klar til at vælge, hvilken ny fotoredigeringsapplikation der er god efter din mening? , se applikationen nedenfor!

  • 5 af de bedste moderne fotoredigeringsprogrammer, som du SKAL bruge!
  • 10 mest sofistikerede Android-flydende fotoredigeringsapplikationer 2018
  • 25+ bedste Android fotoredigeringsprogrammer 2016

35 Seneste fotoredigeringsprogrammer 2016

1. PIP Selfie Photo Editor

Hooked selfie? Naturligvis især hvis du hænger sammen med venner. Sikkert øjeblikket for selfies vil ikke gå glip af. Download det derfor PIP Selfie Photo Editor at være mere i stand til at opfylde dine selfie-behov.

Lyrebird Studios foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

2. Wonder kamera

Ikke meget forskellig fra ovenstående ansøgning før, dog Wonder Camera har en række interessante funktioner som f.eks forskønne for at få de fotos, du opretter, til at se glattere ud. Så dette er et fotoredigeringsprogram, som du fortjener at prøve.

Baidu incs foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

3. Kunstner

Hvis du vil lave et foto fra en video, kan du bruge applikationen Artisto. Fordi denne applikation også kan kaldes den bedste videoredigeringsapplikation på Android. Så nu er du ikke kun stolpe bare foto på Instagram, men det kan også være video.

Apps Video- og lydenhed DOWNLOAD

4. Adobe Photoshop Mix

Hvem kender ikke Adobes software? Ja, et af de produkter, du kan bruge, er Adobe Photoshop Mix. Denne applikation ligner Adobe Photoshop Express, men har mere komplette funktioner og er meget nemmere at bruge.

Adobe Systems Inc. Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

5. Sjovt kamera

Træt af fotoredigeringsapps, der laver smukke fotos? Ja, du kan bare downloade Funny Camera. For her kan du integrere en række unikke og interessante rammer for at få dine fotos til at se sjovere ud. Bare prøv det, men vær forsigtig, det er vanedannende.

Apps Photo & Imaging tndev DOWNLOAD

6. Line Moments

Denne applikation, som du kan bruge på indonesisk, kan gøre dine fotos mere behagelige for øjet. Faktisk, Line Moments funktion til at tage fotos og billeder. Det er dog muligt, at du også kan redigere fotos fra galleriet. Faktisk kan du fra eksisterende billeder og fotos kombinere dem i en række videoer.

LINE Corporation Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

7. Video Maker-fotos med sang

Vil du lave en række fotos sammensat til en video med smuk musik? Du kan bruge applikationen Video Maker-fotos med sang. Denne applikation giver dig mulighed for at behandle billedet til en video, der fortæller en historie.

Bortset fra det er der forskellige effekter og temaer og over 1.000 forskellige emojier, som du kan bruge. Lydstøtte, som du kan fastgøre, er det vigtigste punkt i denne applikation er her for dig. Er du interesseret i at prøve det? Hvis ja, gå lige del til sociale medier hej fyre.

8. Gratis klistermærke - S Photo Editor

Som navnet antyder, Gratis klistermærke - S Photo Editor er et billedbehandlingsprogram, der giver dig mulighed for at tilføje forskellige klistermærker. Sjove klistermærker fås i forskellige valg, så du kan udvikle unik kreativitet for at få fotos til at se mere quirky ud.

Foto- og billedapplikationer S TEMA 2 DOWNLOAD

9. Fisheye-linse

Vil du lave et billede, der ligner lomo kamera? Let! Du kan nu downloade et program, der kan matche det, nemlig Fisheye-linse. Denne applikation giver adgang til lav et fiskeøjefoto med unik forvrængning gratis!

Faktisk er denne applikation bogstaveligt talt den bedste kameraapplikation. Men hvis du vil prøve at redigere fotos med dette, kan du også tage et billede fra galleriet og få det til at se mere kunstnerisk ud. Du kan også tilslutte den retro filtre eller brug fiskeøje filter den klassiske.

Foto- og billedapplikationer GRYMALA DOWNLOAD

10. Kamera B612 Fuld effekt

Vil du have et foto, der ikke er godt, og du kan bruge det til at lave det profilbillede? Bare gør dine almindelige fotos super seje med applikationen Kamera B612 Fuld effekt. Rediger eksisterende billeder, tilføj dem ramme, brug sjove og seje effekter, og du er garanteret at se endnu smukkere og smukkere ud.

11. Kamera B912-effekter

Beder din kæreste kræsen om et foto for at få ham til at se smuk og sexet ud? Slap af, behøver ikke gå i panik, før du græder tiggeri, så du ikke lader det gå. Du skal bare installere applikationen Kamera B912-effekter for at gøre det til virkelighed.

Camera B912 Effects er et billedbehandlingsprogram, som du kan bruge ved hjælp af avancerede effekter inde i det. Faktisk kan du også lave sjove fotos med tilføjelse af søde klistermærker, ven!

Nomuratin Inc Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

12. Sød selfie Halloween selfie

Vil du have en selfie og vil se godt ud? Du behøver ikke gider at skifte positur! Enhver pose vil være fantastisk, hvis du bruger appen Sød selfie Halloween selfie. Kan ikke tro, at dette kan få dig til at se okay ud?

Nå, i denne applikation kan du redigere alle de fotos, du har, med interessante effekter som f.eks Slør, Vignet, og også Retro. Så hvis det redigeres med denne ene applikation, vil ethvert foto garanteret se endnu mere glamourøst ud.

Ufoto Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

13. Slikkamera

Hvert filter er tilgængeligt på Slikkamera selvfølgelig får det din hud til at se charmerende ud. Hvis du er en pige, er du sikker på, at du får mænd til at klemme sig sammen med den skønhed, som denne ene fotoredigering skaber.

Hvis du er mand, får du garanteret en smuk pige, der bliver vild med dine behandlede billeder. Selvfølgelig er du også forpligtet til at gøre et højt niveau af kreativitet for at gøre det attraktivt. Kom nu, prøv det!

JP Brothers Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

14. Retrica

Hvis fotoredigeringsprogrammet ovenfor er mindre udfordrende for dig, kan du prøve det Retrica. Denne applikation er faktisk en Android-kameraapplikation. Men du kan også uploade dine fotos i galleriet, der skal behandles med denne lille applikation.

Foto- og billedapps DOWNLOAD retrica.co

15. Fisheye Pro

Ikke meget forskellig fra Fisheye Lens, applikation Fisheye Pro giver dig adgang til at bruge filtre årgang attraktivt med en unik monokrom mulighed. Faktisk kan du bruge skabelon sød collage for at sammensætte de fotos, du laver gennem denne applikation. Interesseret?

Wombatica Labs Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

16. Polarr Photo Editor

En af de nyeste fotoredigeringsprogrammer er Polarr Photo Editor. Denne applikation indeholder en række forskellige filtre, som du kan bruge til at få dine fotos til at se køligere og mere attraktive ud. Faktisk kan du også tilpasse værktøjslinje i henhold til hvad du vil have.

Denne seneste ansøgning fra 2016 præsenterer også et udvalg af funktioner såsom Farve, lys, detalje, vignet, linse, effekt, HSL, kurver, og Toning. Vent, et øjeblik, funktionerne i den nyeste 2016 Polarr Photo Editor-applikation har hver deres egenskaber. Så prøv det godt!

17. Foto Collage Maker

Den næste fotoredigeringsapplikation fra 2016 er Foto Collage Maker. Denne applikation kan bruges til at redigere dine fotos med forskellige magiske funktioner i den. Her er du også i stand til at få dine fotos til at se endnu sjovere ud ved tilstedeværelsen af ​​et udvalg af klistermærker, der er tilgængelige i mere end 100 muligheder.

Derefter præsenterer denne applikation en funktion, som du kan bruge til at anvende så mange filtre, som du vil få dine fotos til at se mere behagelige ud for øjnene. Interessant igen, dig kan ikke se annoncer i dette gratis Photo Editor-program.

18. Foto Editor af Aviary

Foto Editor af Aviary er et program, der bestemt er nyttigt til redigering af fotos. For ikke længe siden blev Photo Editor af Aviary netop frigivetopdatering. Der er flere valg af de nyeste funktioner til loyale brugere.

For at forbedre fotokvaliteten behøver du kun at trykke på skærmen en gang. Så er der forskellige fotoeffekter og rammer som kan gøre et billede af dig og din partner mere romantisk. Hvad så igen? Stadig mange. Du skal bare prøve det selv!

19. Rookie Cam af JellyBus

Rookie Cam af JellyBus er et af de nyeste fotoredigeringsprogrammer, der har et utal af funktioner. Her kan du oprette og redigere dine fotos med resultater, der ikke adskiller sig meget fra professionelle redaktørers arbejde. Så vil du prøve det?

Patient, brormand. Derudover kan du også lave fotocollager og kombinere dem med forskellige rammemuligheder stilfuld. Faktisk, med den nyeste version, kan denne applikation gøre Fortryd og Gentag igen, en funktion, der ser triviel ud, men vigtig nok til at blive præsenteret.

20. Beauty Selfie - Photo Editor

Hvis du vil bruge den nyeste og bedste fotoredigeringsapplikation 2016 til selfie, så skal du bare prøve Beauty Selfie - Photo Editor. Hvorfor? Fordi denne applikation kan give dig et fængslende fototouch.

Bortset fra det har du også mulighed for at prøve funktionerne Magisk skønhed, ansigtsform, filter, forbedring, og så videre. Så det er klart, at denne nyeste fotoredigeringsapplikation i 2016 er partner hvilket er rigtigt forselfie lykkelig?

21. SNE - Selfie, bevægelsesmærkat

Føler du dig skør? Gå ikke glip af den nyeste applikation fra 2016, som netop eropdatering som hedder SNE - Selfie, bevægelsesmærkat. Fordi ved at bruge denne ene fotoredigeringsapplikation er du garanteret at være i stand til at lave unikke fotos.

Bortset fra det giver denne unikke fotoredigeringsapplikation også forskellige funktioner sjove effekter til ansigtsredigering, hvilke resultater er fantastiske. Du kan også dele dine redigeringer gennem denne seneste unikke fotoredigeringsapplikation. Interessant ikke?

22. Noah kamera

For nogle mennesker gør det selfie det betyder noget. Faktisk, næsten enhver fritid, de har, vil de helt sikkert prøveselfie lykkelig. Derfor kan du prøve Noah kamera som en løsning selfie bedst.

Denne seneste fotoredigeringsapplikation fra 2016 er i stand til at få dig til at se renere og skinnende ud. Du kan prøve mere end 100 filtre tilgængelig i denne applikation. Vil du prøve?

23. Værktøj til oprettelse af fotofilt indhold

Photofy Content Creation Tool er et af de nyeste fotoredigeringsprogrammer, som du kan downloade gratis. Denne app præsenterer et utal af filtre indeholder mere end 90 skrifttyper som du kan bruge, når du redigerer fotos.

Bortset fra det giver Photofy Content Creation Tool også mere end 50.000 grafiske elementer. Så at gøre fotos seje, interessante, til fantastiske, kan helt sikkert gøres med denne 2016 nyeste fotoredigeringsapplikation. Er du interesseret i at prøve det?

24. Deep Art Effects - Kunstfiltre

Fotoredigering ansøgning navngivet Deep Art Effects - Kunstfiltre du kan stole på at ændre dit foto som et maleri. Du kan prøve dusinvis filter tilgængelig i det og vær kreativ så meget som muligt. Klar til at være som en kunstner?

25. Color Splash Snap Photo-effekt

Vil du redigere dit foto for at få det til at se klassisk ud? Det er let, du behøver kun at downloade Color Splash Snap Photo Effect for at få det til at ske. ** Med denne applikation kan du oprette et mesterværk med blot et tryk på en finger. Bortset fra det kan du også bruge andre effekter og tilføje klistermærker. Er det ikke interessant?

26. Firkantet Quick Pro-No Crop Photo

Den næste seneste fotoredigeringsapplikation er Firkantet Quick Pro-No Crop Photo. Denne billedbehandlingsapplikation er i stand til at oprette et foto, der er imodmainstream. Årsagen er, at du kan lave dit foto med klistermærker ansigt dyr, baggrundseffekter og andre sjove klistermærker.

27. Skitskamera

Unge sjæle som dig, vil helt sikkert lave en række kunstværker, der kan vises stolt på alle sociale mediekonti. Til det kan du bruge den nyeste fotoredigeringsapplikation fra 2016, Skitse kamera at realisere disse kunstværker.

28. Cameringo Lite

Har du nogensinde hørt om Lomography? Ja, Lomografi er et foto oprettet ved hjælp af et specielt analogt kamera, der stadig bruger film til lagringsmediet. Hvis du kan lide lomo-fotos, behøver du ikke gider at købe et lomo-kamera. Bare tag på Cameringo Lite kun. Garanteret effektiv!

29. Beauty Makeup Selfie Cam

Ja, hvis du elsker og er vild med fotos selfie, kan du downloade Beauty Makeup Selfie Cam. Ja, denne billedbehandlingsapplikation indeholder en række filtre, der garanteret gør dit ansigt smukt eller smukt, rent og ser sødt ud. Stadig nysgerrig? Ja, download det bare fyre.

30. Color Splash Effect

Color Splash-effekt er et af de bedste fotoredigeringsprogrammer, der giver dig mulighed for at lave et foto som en professionel fotograf. Du kan få dine fotos til at se perfekte ud. Baggrundseffekten er en af ​​fordelene ved denne applikation.

31. Fotofiltre og Selfie-kamera

Nu er det tid for dig at oprette fantastiske fotos, der skal vises i alle applikationer snak at du har. Brug alle slags filtre i fotoredigeringsapps Fotofiltre og Selfie-kamera. Faktisk kan du også tilføje effekter slør for at blive set bokeh.

32. tegneseriefoto

Vil du blive betragtet som en tegneserietegner? Let! Du kan downloade Tegneseriefoto for at gøre din drøm som tegner tegnet. Som navnet antyder, vil denne fotoprogram give dig en tegneserielignende effekt på hvert foto, du redigerer senere. Wow, hvem er klar til at gøre sig selv til tegneserie, hva?

33. Filtre og effekter til fotoredigering

Foto Editor Filtre og effekter er et af de nyeste fotoredigeringsprogrammer 2016, der giver effekter som f.eks Original, Improve, Daydream, Indiglow, Heatwave, Film, og så videre. Derudover er du også i stand til at behandle fotos for at få dem til at se mere præcise ud. Pointen er sej!

34. Effekt af oliemaleri

Faktisk vil din unge sjæl aldrig adskilles fra at lave kunst. For det skal du downloade Olie maleri effekt så det billede, du redigerer, ser ud som om du malede det med oliemaling. Wow, resultaterne skal være rigtig gode!

35. Kunstfiltre til Prisma

Har du nogensinde vidst, hvordan Prisma-applikationen er? Hvis du stadig ikke er tilfreds med at bruge dette fotoredigeringsprogram, skal du bruge det Kunstfiltre til Prisma som et alternativ. På den måde kan du prøve en række af de nyeste filtre, der er mere interessante end den seje fotoredigeringsapplikation Prisma.

Det er de forskellige bedste nye 2016 fotoredigeringsapplikationer til Android-platformen i 2016. Hvilken applikation er bedst for dig? Del din mening i kommentarfeltet nedenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found