hvordan man får wa til at krydse en, selvom den er læst

Vil du læse WA chat, men synes det er offline? Nå, du kan følge, hvordan du får WA til at krydse 1 i almindelig WA, men du har læst det fuldstændigt som følger.

WhatsApp nu uden tvivl blive en applikation snak bedst, hvilket er sikkert, at hver af jer har, og brug det til daglige behov.

Ved brug af applikationen snak som nu er i regi af Facebook, selvfølgelig har du hver type brug, ikke?

Herunder de af jer, der kan lide det Læs besked men doven til at svare, alias så tavs læser Jeg ser!

Nå, denne gang har ApkVenue tip, så du kan finde ud af det hvordan man får WA til at krydse 1 i almindelig WA, men online og du kan læse uden bekymring "terroriseret" for at svare på det. Hvordan har du det?

Sådan bestiller du Snak WA Tick 1 Selvom du har læst, er det så nemt!

WhatsApp selv har faktisk en indbygget eller officiel funktion, der giver dig mulighed for at deaktivere det blå dobbelt flueben (blå flåter).

Blå flåter i sig selv kunne være et tegn på denne besked eller snak Den WA, du sendte, er modtaget og læst af modtageren af ​​beskeden, banden.

Fotokilde: Speciel (WA-tricks til at kontrollere denne kan gøres bevæbnet med en WA MOD-applikation, såsom GBWhatsApp.)

Men vil du virkelig give et tegn på det snak WA andre mennesker er ikke blevet accepteret, men har du læst det? Nå, du kan bruge den WA MOD-applikation, som ApkVenue anbefaler, her!

Her bruger ApkVenue applikationen GBWhatsApp senest garanteret at løse dette problem. Sagen er, at du kan få WA til at krydse et men online for at læse beskeden.

Lad os, før du følger trinnene Hent Ansøgning GBWhatsApp APK senest, som du kan få via nedenstående link til Android-brugere.

GBWhatsapp Sociale og meddelelsesapps DOWNLOAD

Trin 1 - Tilmeld dig en WA-konto på GBWhatsApp-applikationen

  • Hvis du har brugt en tidligere WA-konto, anbefaler ApkVenue at gøre det backup chat WhatsApp, som ApkVenue har gennemgået før.
  • Så har du det meng-afinstallere officiel WhatsApp-applikation og lige har installeret GBWhatsApp-applikationen på din Android-mobiltelefon, bande.
  • Åbn den applikation, der allerede er installeret, her kan du vælge en mulighed Gendan at vende tilbage backup chat WA eller Enig og fortsæt for at oprette en ny konto.

Trin 2 - Åbn privatlivsindstillinger i GBWhatsApp

  • Hvis du har indtastet GBWhatsApp-hovedvisningen som følger, skal du bare trykke på tre prikker ikon som er øverst.
  • Her skal du bare vælge en mulighed AlexMods / FouadMods og gå derefter til Privatliv og sikkerhed.

Trin 3 - Skift privatlivsindstillinger for kontakter og grupper

  • På siden Privatliv og sikkerhed er alt, hvad du skal gøre, at stryge ned, indtil du finder sektionen Chats. Her kan du vælge indstillinger for Kontakter og Grupper.

Trin 4 - Tænd for Skjul blå flåter og anden flåt

  • Vil dukke op pop op som indeholder flere muligheder, som du kan aktivere. Her skal du bare vælge en mulighed Skjul blå flåter og Skjul andet kryds så WA markerer 1 på displayet af afsender af meddelelsen.
  • Der vises en advarsel, der fortæller brugeren risikoen for WA-tjekliste 1, som du kan ignorere ved at trykke på Okay.

Trin 5 - Vis WA Check One på WhatsApp Sender

  • Nu har vejen til at lave WA-kontrol 1 fungeret for dig at gøre, og sådan ser det ud på WhatsApp-afsendelsesmeddelelsen, bande.
  • Ud over WA-kontakter, der laver privat chat, kan du aktivere denne mulighed for familien WA-gruppen, som du normalt spiller som tavs læserret?

Trin 6 - Vis WA Check One på modtagerens WhatsApp

  • Nå, selvom du er online eller har læst den, vil meddelelsen stadig have en krydsstatus, ved du det. Og sådan vises meddelelsen i GBWhatsApp-applikationen, som du bruger.

ANSVARSFRASKRIVELSE:


I nogle tilfælde, snak WA vil forvandlet til et dobbelt kryds efter et stykke tid modtageren forlader chatrummet. For at sikre, at dette trin lykkes, anbefales det, at du fortsætteropdatering GBWhatsApp-applikation brugt.

Bonus: Anbefalet WhatsApp MOD APK til den bedste Android i 2020

Bortset fra GBWhatsApp, som ApkVenue bruger i denne metode, er der faktisk forskellige WhatsApp MOD-applikation (WA MOD) som tilbyder lignende og endnu mere avancerede funktioner.

Hvad angår, hvis ovenstående metode ikke har fungeret, kan du også prøve andre anbefalinger til WA MOD APK-applikationen til Android-telefoner, som ApkVenue har gennemgået her.

VIS ARTIKLER

Nå, det er en vejledning i, hvordan man får WA til at krydse 1 i almindelig WA, men online som du kan læse uden at blive fanget, bande.

Nu behøver du ikke være bange for, at andre bliver ked af det, fordi du ikke har svaret på beskeden. Fordi de helt sikkert tænker snak WA verserende og er ikke leveret.

Hvor spændende er det, ikke? Så hvis du har anbefalinger til andre WhatsApp-tip og tricks, tøv ikke med at skrive dem ned i kommentarfeltet nedenfor. Held og lykke!

Læs også artikler om WhatsApp eller andre interessante artikler fra Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found