hvorfor er der et hængelåsmærke på chatlinjen? dette er tilsyneladende hemmeligheden

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor der altid er en hængelås, når du chatter på LINE? Selvom låsen er lille, viser det sig, at hængelåsen i LINE chat har en meget stor funktion!

Siden introduktionen LINE straks tiltrak sig opmærksomhed fra mange smartphone-brugere. Hvordan ikke, ikke kun tilbyder funktioner snak, LINE er også udstyret med tjenester stemme og videoopkald er ret stabile. Og glem ikke, LINE-klistermærker er søde snak mere spændende.

Nå, for de af jer der ofte snak på LINE, har du nogensinde fundet et hængelåsskilt på LINE chat? For de af jer, der er nysgerrige efter, at hængelåsen er logget på snak Hvad LINE betyder, har JalanTikus en forklaring.

  • Sådan får du adgang til LINE i dag på en computer
  • Her er ansigterne til 10 succesrige tegneseriekunstnere på LINE Webtoon Indonesia
  • 16 LINE Messenger-tip, du skal vide

Mystery of Padlock på LINE Chat

Bortset fra at læse de bedste nyheder på LINE i dag, vil du helt sikkert bruge LINE til snak ret? Problemet kan ikke nægtes snak på LINE er det sjovt. Men din sjov snak det kan forstyrres, hvis du ikke forstår alle dets funktioner. Samt si hængelåsmærke i venstre hjørne, når snak LINE. Er du nysgerrig efter, hvad det er beregnet til?

Hængelåsfunktion i LINE Chat

Undersøg det, funktionen af ​​hængelåsmærket på LINE er som en beskytter, der sikrer sikkerhed snak du. Denne funktion vil være aktiv, hvis service Brevforsegling aktiveret. Kort sagt, Letter Sealing er en omfattende krypteringstjeneste for kommunikationssystem (End-to-End-kryptering eller E2EE) for at beskytte indholdet af din samtale.

Med funktionen Letter Sealing kan du sende beskeder på LINE uden frygt for, at alt indholdet af din samtale til enhver tid vil blive læst af andre mennesker. server LINE blev brudt, eller nogen hacket ind på din smartphone. Dette gælder, fordi E2EE-funktionen, den bærer, får den besked, du sender, en adgangskode, så den kun gemmes mellem enheder, ikke på serveren. Så kun din smartphone kan læse den, kun med den person, du sender beskeden til.

Hvordan tænder jeg funktionen Letter Sealing eller hængelåsen snak LINJE? For Android-smartphone-brugere aktiveres denne tjeneste automatisk Standard. I mellemtiden kan du for iOS-brugere aktivere det manuelt ved at gå ind i menuen Indstillinger - Chat & taleopkald, og aktiver derefter Letter Sealing.

Udover hængelåsmærket i venstre hjørne, når snak på LINE, funktion snak krypteret på LINE er der Krypteringsnøgle i menuen Chatindstillinger. Krypteringsnøglen for hver enhed er forskellig, så det er umuligt for den at blive åbnet af tredjeparter den server LINE. Garanteret sikkert.

Hvordan, bag låsemærket på LINE chat, viser det sig, at der er en vigtig funktion gemt rigtigt? Uden at aktivere denne funktion kan du ikke være rolig snak på LINE. Årsagen er, at du aldrig vil vide, om der er en hackere eller en sjov, der trykker på samtalen på din smartphone?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found