hvordan man laver omvendt skrivning på whatsapp (besked og status)

Har du nogensinde haft en chatven på WhatsApp, der sendte dig en besked med omvendt tekst? Sådan laver du omvendt skrivning på WhatsApp!

Så den foretrukne chatapplikation til smartphone-brugere, WhatsApp er fuld af et utal af kraftfulde funktioner. Ikke kun chatter eller sender filer, WhatsApp kan også bruges til at foretage tale- og videoopkald og opdatere status.

Men hvis du bare sender en besked eller opdaterer din status på WhatsApp, skal det være kedeligt. Så du keder dig ikke, JalanTikus vil give dig hvordan man laver omvendt skrivning på WhatsApp.

  • 50+ tip og tricks til de nyeste WhatsApp 2021-funktioner, sjældent kendt!
  • Sådan sender du WhatsApp-meddelelser uden at røre ved tastaturet
  • Sådan svarer du automatisk på WhatsApp-meddelelser

Sådan oprettes omvendte indlæg på WhatsApp

Har du nogensinde haft en chatven på WhatsApp, der sendte dig en besked med omvendt tekst? Ikke kun beskeder, men nogle gange også WhatsApp-status. Er du nysgerrig? Få dig til at vide, hvordan man laver omvendt skrivning på WhatsApp.

Du kan skrive på hovedet ved at skrive direkte på din smartphone ved at:

  • Download applikationen På hovedet (Vend tekst) på din smartphone.
Produktivitetsapps vndnguyen DOWNLOAD
  • Åbn appen, og begynd at udfylde de ord, du vil vende om på boks på. Og resultatet af ordet, der er lavet på hovedet, er inde boks under.
  • Vær venlig Kopi og sæt ind de ord, du lavede baglæns til WhatsApp. Kan bestilles eller i status.

Færdig. Hvor let er det at skrive på hovedet på WhatsApp ved hjælp af applikationen Upside Down (Flip Text)? Åh ja, ikke kun på WhatsApp, skrivningen fra denne applikation kan også bruges til andre applikationer.

Held og lykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found