prøv ikke engang! 6 måder at få computervirus til at slukke for

Denne gang vil ApkVenue fortælle dig noget software, der ofte bruges til at oprette vira. Kom nu, lad os se fuldt ud!

En computervirus er et computerprogram kan duplikere eller kopiere sig selv alene. Derefter spreder virussen sig på en måde indsætter en kopi af sig selv ind i et andet program eller dokument.

Hvordan man laver en computervirus kan være dødbringende forårsager tabfor eksempel ved at ødelægge data i dokumenter, få computerbrugere til at føle sig irriterede eller slet ikke have nogen virkning. Men er du nysgerrig efter, hvordan man laver det? Nå, denne gang vil ApkVenue fortælle dig noget software, der ofte bruges til at oprette vira. Kom nu, lad os se fuldt ud!

  • 10 tegn, når din computer er inficeret med vira og malware!
  • De 10 bedste Android-antivirusprogrammer 2016

6 måder at gøre et computervirus dødeligt

1. Terabit Virus Maker

Med dette kan du oprette en virus med ethvert navn og udvidelse enten (.exe, .vbs, .fla og mere) med software det her. Så alt hvad du skal gøre er at kryds enhver effekt som vil blive brugt til den virus, du har oprettet.

Terabit Virus Maker Antivirus- og sikkerhedsapps DOWNLOAD

2. Virus Maker

Du skal vide, at denne software er i stand til at fremstille virus med udvidelsen (.vbs) eller kaldet vbs-virus. Brug af denne software let at forstå fordi det bruger en simpel grænseflade.

Antivirus & sikkerhed Virus Maker Apps DOWNLOAD

3. JPS Virus Maker

Ligesom andre computervirus, der har mulighed for at slukke regedit, taskmanager, MS Config, deaktiver antivirus, wordpad, notesblok og skjul drev, filer og knapper som nedlukning, genstart, aflogning. Ved at lave denne dødbringende computervirus kan du selvfølgelig oprette den virus, som du vil.

Antivirus- og sikkerhedsapps JPS Virus Maker DOWNLOAD

4. Shadow Batch Virus Generator

Blandt andet de virusfunktioner, du opretter gennem denne applikation inficerer flere filtypenavne, aktivere virussen, når du starter, opret ny administratorkonto, skift administratoradgangskode, sluk for computeren automatisk, og download filer automatisk.

Antivirus- og sikkerhedsapps Shadow Batch Virus Generator DOWNLOAD

5. Pinch 2 Pro Builder

Det skal du vide at klemme kan oprette trojanske vira. Uden behov for videnkapital programmeringssprog, kan selv en nybegynder oprette en Trojan-virus med dette. Trojanen selv er synonym med fjernskrivebordstop. Så producenten kan tage kontrol over den inficerede computer på afstand.

Antivirus- og sikkerhedsapps Pinch 2 Pro Builder DOWNLOAD

6.FFE (hurtig Firus-motor)

FFE er en af ​​de bedste måder at oprette en dødelig computervirus på. Denne software bruger visuelt grundlæggende sprog. Så fordelene ved denne applikation er dig ikke nødvendigt skriv en masse kodning, og selvfølgelig er det kompliceret. Indtast bare navnet på forfatteren, navnet på virussen og den besked, du vil formidle, og bliv derefter klik på generer, så er det færdigt.

Antivirus- og sikkerhedsapps FFE (Fast Firus Engine) DOWNLOAD

Det er hvordan man får en computervirus til at slukke. Husk, opret ikke en virus, der beskadiger den. Virus, vi oprettede kun for at få antivirusprogrammet til at kende dets svagheder. Sørg også for, at du ved, hvordan du skal håndtere den virus, du oprettede. Kan være nyttigt!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found