hvordan man finder ud af, hvem der læser chat i gruppen online

Det er irriterende, ikke når man chatter i grupper, men er der nogle, der bare læser? Deltag ikke i chatten. Nå, denne gang vil ApkVenue give dig en måde at finde ud af, hvem der har læst chatten i LINE-gruppen.

Populariteten af ​​LINE Messenger kan ikke betvivles. Antallet af nye tilbudte funktioner gør snak on LINE er aldrig kedeligt. Fordi vi kan chatte, ringe og videoopkald, chatte sammen i gruppechat.

Hvad mere er, på LINE kan vi oprette grupper snak hvis medlemmer når 200 mennesker. Kan du forestille dig spændingen ved at være sammen med 200 mennesker? Mens WhatsApp alene kun kan være 100 mennesker. Derudover er der mange ting, du kan sende på LINE samt mange andre spændende funktioner. For at gøre gruppen endnu mere spændende giver ApkVenue dig en måde at finde ud af, hvem der har læst chatten i LINE-gruppen.

  • Gem din Android-hukommelse med LINE Lite-applikationen
  • Sådan installeres flere LINE-konti på Android
  • Sådan deaktiveres meddelelser om spilinvitationer på LINE

Ved hvem der læser chat i LINE-grupper

Med evnen til at rumme op til 200 medlemmer er det sikkert, at ikke alle i LINE-gruppen vil være aktive. Nogle gange er det irriterende, hvis der er mennesker, der kun læser snak kun, men jeg vil ikke svare eller interagere med det. Det seje udtryk er bare sådan tavs læser kun. I sidste ende vil vi helt sikkert føle os utilpas. Føler at blive spioneret, ikke?

Naver Social & Messaging Apps DOWNLOAD

Så, så du kan fortælle, hvem der er den, der bliver tavs læser, skal du vide, hvem der har læst snak i LINE-gruppen. Nå, en måde at finde ud af, hvem der har læst snak i LINE-gruppen er det virkelig nemt.

Brug LINE Lite

For at finde ud af, hvem der har læst snak i LINE-gruppen kan du bruge LINE Lite. LINE Lite et overblik, dette er en LINE-app, men med begrænsede funktioner. ON LINE Lite finder du ingen funktioner opkald og videoopkald, tidslinjen, mærkatbutik, temabutik, og fotoalbum; så det gør det lettere. LINE Lite er kun fokuseret på chat.

LINE Corporation Sociale og messaging-apps DOWNLOAD

Ved at bruge LINE Lite sparer du mere på din kvote. Og også din Android sparer mere RAM. Kom nu, download LINE Lite fra link som ApkVenue leverede. Installer derefter LINE Lite apk, som du downloadede som normalt.

Efter download af LINE Lite er du det Log på ved hjælp af din LINE-konto. Senere bliver kontoen på din LINE Messenger automatisk Log ud.

For at finde ud af, hvem der har læst snak du er i LINE-gruppen, skal du bare gå ind i gruppen snak på LINE Lite. Derefter snak som sædvanligt.

Senere vises antallet af personer, der har læst snak vi. Den er skrevet i en kombination af bogstaver og tal, for eksempel R 1. Det betyder, at din besked er blevet læst af et gruppemedlem.

Klik på artiklen R 1. Resultatet vises, hvem der har læst snak du er.

Let er ikke en måde at vide, hvem der har læst snak i denne gruppe? Det er bare, at du skal bruge LINE Lite med dens begrænsede funktioner. I mellemtiden, hvis du bruger LINE Messenger, får du masser af sjove funktioner, men du vil ikke være i stand til at vide, hvem der er hvem tavs læser i LINE-gruppen. Hvilket vil du vælge, LINE Messenger eller LINE Lite?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found