5 software til at finde ud af ydeevnen på dit bærbare batteri

batteriet er en af ​​de meget vigtige understøttende komponenter. Uden et godt batteri kan du ikke frit bruge en bærbar computer uden en stikkontakt. Nå for at finde ud af, hvordan tilstanden på dit bærbare batteri er som AP

Som bærbar bruger er batteriet en meget vigtig understøttende komponent. Uden et godt batteri kan du ikke frit bruge en bærbar computer uden en stikkontakt. Forestil dig, antag at du er på en café, der udfører vigtigt arbejde. Batteriet falder pludselig, og du er langt fra stikkontakten.

Derfor, som en vigtig komponent, er det også meget vigtigt at kende tilstanden på det bærbare batteri, du bruger. Det er ikke ualmindeligt, at folk ignorerer batteriets tilstand på de bærbare computere, de bruger. Faktisk over tid fortsætter sundhedsgraden for bærbare batterier også med at blive forringet i henhold til deres brug. For at finde ud af, hvad din bærbare batteris tilstand er, er der flere applikationer, der kan bruges og kan vise nøjagtige oplysninger.

  • Gør disse 5 ting, hvis du vil have bærbare batterier til smartphones og bærbare computere!
  • Skal jeg fjerne batteriet fra min bærbare computer for at gøre det mere varigt?
  • Tip, så batteriets bærbare batteri er holdbart og ikke lækker hurtigt

Ansøgning om at kende tilstanden af ​​bærbar batteri

1. BatteryCare

BatteryCare er et program, der kan optimere bærbar batteribrug. Denne applikation kan overvåge cyklusser udledning batteri, så det kan give brugerens oplysninger om batteriets levetid. Denne applikation har funktioner, der er ret komplette. Ud over cyklusovervågning udledning, BatteryCare kan også vise al information fuldt ud. Faktisk kan denne applikation læse CPU- og harddisktemperaturen, når den bruges. Så når du ser temperaturen begynde at stige unaturligt, kan du straks slukke for den bærbare computer, du bruger.

2. BatteryInfoView

Ligesom den forrige ansøgning. BatteryInfoView er også et simpelt freeware specielt lavet til notebooks eller laptops. BatteryInfoView kan vise komplette oplysninger om det anvendte laptopbatteriets tilstand. Oplysningerne i denne applikation er i form af batteri navn, producent navn, serienummer, produktion live til strøm status og nuværende batterikapacitet. Unikt, det display, der vises på BatteryInfoView, er en tilstand batterilog eller optegnelser over batteriforbrug. Så vi kan se mere detaljeret, hvor meget strøm der frigives af det bærbare batteri.

2Easy Team Productivity Apps DOWNLOAD

3. BatteryBar

BatteryBar er en lettere applikation end de andre. Faktisk ser udseendet af BatteryBar ikke kompliceret og komplet ud sammenlignet med de andre. BatteryBar ser meget enklere ud ved at vise batterioplysninger via en værktøjslinje. Normalt, hvis du bruger Windows, er der en batteriindikator på værktøjslinjen, der viser oplysninger om strømforhold. Desværre er disse indikatorer ufuldstændige. Nå, denne BatteryBar blev oprettet for at udfylde disse oplysninger. Du skal bare holde markøren og klikke en gang. Oplysninger om batteriet vises tilsvarende.

4. Batterilogger

Batterilogger meget nyttigt til at opdage og se mærkelig opførsel af bærbare batterier. Med denne applikation kan vi se, hvordan strømforbruget på den bærbare computer, vi bruger. Derudover kan denne applikation også vise en indikator, der indikerer, at batteriet er opbrugt. Denne applikation kontrollerer enhver laptop-batteriaktivitet, og når der opstår en fejl, vises denne applikation automatisk og opretter en meddelelse, der indeholder fejllog.

Apps Produktivitet DU APPS Studio DOWNLOAD

5. BatteryMon

BatteryMon kan vise nøjagtige data om tilstanden på det bærbare batteri. Denne app giver en graf over batteriforbrug såvel som niveauer udledning bærbar. BatteryMon viser også batteritilstandsinformation på en let forståelig måde realtid og nøjagtig. Derudover er fordelen, at denne applikation kan give information på flere måder, nemlig via widgets til via e-mail, hvis brugsdataene har overskredet grænsen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found