google play butikfejl? dette er løsningen

Hvad sker der, og hvad skal jeg gøre, hvis Google Play Butik går ned? Nå, denne gang vil JalanTikus give nogle løsninger på problemer, når din Google Play Butik har en fejl.

Android-brugere bruger bestemt Google Play Butik som et sted at finde og installere applikationer. Google Play Butik i sig selv er et program, der skal installeres på alle Android-enheder, fordi det gør det nemt, når det findes opdatering så det kan være automatisk opdatering. Men hvad sker der og skal gøres, hvis Google Play Butik fejl? Nå denne gang vil JalanTikus give nogle løsninger på problemer, når Google Play Butik tilhører dig fejl.

Google Play Butik Fejlløsning

1. Ryd cache i Google Play Butik

Den nemmeste og mest sandsynlige løsning fejl Google Play Butik nemlig med Ryd cache. Cache er et midlertidigt lagerresultat for at forbedre ydeevnen, når du bruger Google Play Butik igen. Måden at rengøre det på cache virkelig let, bare indtast Application Manager, Vælg Google Play Butik derefter Ryd cache.

2. Rens Google Play Butiks data

Meget som rengøring Cache men forskellen er ikke kun cache men inkluderer lagrede data såsom information. Metoden til rengøring er også den samme som ved rengøring cache men vælg en Slet data

3. Afinstaller Opdater Google Play Butik

Din Android-enhed er ikke kompatibel med den nyeste version af Google Play Butik. Bliv afinstallere opdateringerfil, og din Google Play Butik falder til den tidligere version.

4. Ryd Google Play Service Cache

Nogle gange er problemet tjenesten, og den der spiller tjenestens rolle er Google Play-tjeneste. Nå, hvis du har gjort det ryd cache og slet data i Google Play Butik, men der ændres stadig ikke noget, så prøv at rydde Google Play Services Cache. Metoden er den samme som nummer 1, men den valgte applikation er Google Play Service.

5. Genaktiver Google Play-tjenester

Samme som nummer 4 ved rengøring cache Google Play-tjeneste. Metoden er den samme, men den valgte er Deaktiver. Derefter kom Enable tilbage efter det.
  • Sådan fejlfindes Google Play-spilfejl i den seneste Clash of Clans
  • Sådan overvindes fejl 905, når du får adgang til Google Play Butik

6. Installer den nyeste version

Måske glemte du det installer opdatering De nyeste Google Play-tjenester, vi anbefaler, at du altid bruger den nyeste version, så alle tjenester kører problemfrit.

7. Nulstil Google-konto på Android

Kan du stadig ikke bruge Google Play Butik med de 6 løsninger ovenfor? Der kan være et problem med din Google-konto. Prøve Log ud derefter Log ind tilbage kan være en løsning på fejl Din Google Play Butik.

8. Fabriksnulstilling

Denne metode anbefales faktisk ikke at gøre, men det er den mest kraftfulde metode til alle problemer på Android, fordi den gendanner indstillinger og system til originalen. Før Gendan fabriksindstillinger sørg for at du har gjort det Sikkerhedskopier på din fil.

9. Rediger værtsfil (kun rod)

Hvis din Android-smartphone har væretrod, så kan du prøve denne måde, nemlig rediger værtsfil. Denne metode er relativt let, nemlig ved at få adgang til systemet / etc / hosts i File Manager og derefter vælge Edit. Tilføj det hashtags (#) i det andet ciffer som et eksempel på 127.0.0.1 Bliver til #127.0.0.1. Genstart din Android-enhed, indtast din Google-konto igen, og prøv at køre Google Play Butik igen.

Hvis du har en idé eller anden måde som en løsning fejl Google Play Butik bedes du kommentere nedenfor. Held og lykke.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found