Sådan kopieres tekst fra billede på Android brug det ikke kompliceret!

Har du nogensinde fundet et billede med interessante ord i det? I stedet for at skrive en efter en er det bedre at bare kopiere og indsætte teksten direkte på Android!

Ikke kun for kommunikation som snak, smartphone når dette kan påberåbes også for udføre kontor- eller campusopgaver. Så vær ikke overrasket, hvis flere og flere mennesker vælger at købe smartphone snarere end en tablet eller pc.

En af de ting, der ofte gøres, når man udfører opgaver, er en aktivitet kopier indsæt. Så har du nogensinde stødt på ord i et billede og vil kopiere dem til tekst? I så fald er JalanTikus her vej Kopiere og indsætte tekst, der kommer fra billeder på Android.

  • 3 måder at få WA-kunstnernumre eller andre mennesker på Internettet
  • 10 datingapplikationer 2020, find en livspartner lettere!
  • Sådan bruges falsk GPS på HP Komplet med applikationsanbefalinger!

Betydningen af ​​at kopiere og indsætte tekst fra billedet

Når du finder et billede med unikke ord i, vil det igen tage noget tid at indtaste ordene. Lad os lære det for det Kopiere og indsætte tekst fra et billede!

VIS ARTIKLER

Sådan kopieres indsæt tekst fra billede på Android

Tidligere havde JalanTikus givet tip Kopiere og indsætte tekst fra et billede på en computer. Måden at kopiere tekst fra et billede på Android er som følger.

  • Installer applikationen Kopier Indsæt enhver tekst med det samme i smartphone Din Android.
Produktivitet af apps TheSimplest.Net DOWNLOAD
  • Hvis det allerede er installeret, skal du åbne applikationen og Hent Sprog. I Administrer sprog, Hent Engelsk og indonesisk som hovedsprog. Du kan tilføje de tilgængelige sprog efter behov.
  • Åbn billedet som du vil have kopi teksten. Vælg derefter del til programmet Kopier og indsæt enhver tekst med det samme.
  • Når applikationen er åben, vælg et område som du vil have kopi teksten. Når du er færdig, skal du klikke på Gemme og vent på, at OCR-processen er afsluttet.
  • Når OCR-processen er afsluttet, er billedteksten færdig Kan du sæt ind i andre apps.

Let, ikke? Så denne måde er du behøver ikke at skrive manuelt igen når du finder interessant skrivning på billedet. Held og lykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found