årsager og løsninger til whatsapp-applikationen kan ikke åbnes

Har du nogensinde ønsket at svare på en indkommende chat, havde din WhatsApp-applikation en fejl og kunne ikke åbnes? Men du behøver ikke bekymre dig, for denne gang vil ApkVenue diskutere årsagerne til WhatsApp, der ikke kan åbnes.

Har du nogensinde oplevet en sag om, at WhatsApp ikke kan åbnes? Eller andre sociale medier, som Instagram, kan ikke åbnes? Du må virkelig blive irriteret.

Der er tilsyneladende mange faktorer, der får WhatsApp-applikationen til ikke at fungere optimalt. Men du behøver ikke bekymre dig, for denne gang vil ApkVenue diskutere årsagen til denne WhatsApp-fejl.

Derudover leverer ApkVenue også en løsning, så WhatsApp-applikationen, der ikke kan åbnes, kan bruges normalt igen.

Årsager til WhatsApp-applikationen kan ikke åbnes

Som vi har talt om før, vil vi fortælle dig, hvad der er årsagerne til, at WhatsApp-applikationen ikke kan åbnes, se nærmere på denne artikel.

1. Din smartphone understøttes ikke

Den første grund til, at WhatsApp ikke kan åbnes, er, at den smartphone, du bruger, ikke understøtter WhatsApp-applikationen. Som du ved, vil hver smartphone altid blive opdateret.

I øjeblikket er specifikationerne for brug af WhatsApp-applikationen mindst Android med OS 4.0 og iPhone med IOS 8. Så når WhatsApp ikke kan åbnes, skal du sørge for, at din smartphone understøtter WhatsApp-applikationen. Og opdater straks, hvis der er en ny opdatering.

2. WhatsApp-applikationen er udløbet

Den anden årsag er den WhatsApp-applikation, du bruger, er forældet eller stadig er en gammel version. Hver gang vil WhatsApp altid levere opdateringer til at rette fejl i applikationen.

Så grunden til, at WhatsApp ikke kan åbnes, kan være, fordi du stadig bruger den gamle version. Fordi versionen halter bagefter, kan din WhatsApp endelig ikke videoopkald og andre.

3. Dårlig internetforbindelse

Årsagen til, at WhatsApp ikke kan åbnes, kan også skyldes et ustabilt internetforbindelsesproblem. Faktisk kan WhatsApp ikke sende beskeder eller endda slet ikke åbnes. Dette sker meget med iPhones.

4. Hobning af Whatsapp-cache

Den sidste grund til, at WhatsApp ikke kan åbnes, kan være på grund af mange cache den bunker op. Jo mere cache akkumuleres på smartphone-applikationer, hvilket gør nogle applikationer tunge og ude af stand til at åbnes.

Løsning til WhatsApp-applikationen, der ikke kan åbnes

Efter at have kendt grunden til, at WhatsApp-applikationen ikke kan åbnes, vil ApkVenue denne gang give en løsning, hvis din WhatsApp-applikation ikke kan åbnes. Sådan håndteres WhatsApp, der ikke kan åbnes:

1. Opdater OS og WhatsApp-applikationen

Den første løsning er at opdatere dit smartphone-OS og også opdatere WhatsApp-applikationen. Gør det til en vane at altid bruge de nyeste operativsystem- og applikationsversioner, fordi de normalt har færre fejl.

2. Ryd Whatsapp-applikationscachen

Den næste måde at håndtere WhatsApp, der ikke kan åbnes, er at rydde WhatsApp-cachen. For at gøre dette skal du åbne menuen "Indstillinger" på din smartphone og derefter vælge "Applikationer". Vælg "WhatsApp", og vælg "Ryd cache". Gør denne metode regelmæssigt, så cachen ikke akkumuleres.

3. Slet WhatsApp-applikationsdata

Bortset fra at rydde cache kan du også håndtere uåbnet WhatsApp ved at slette data. Metoden er næsten den samme som den tidligere metode til at rydde cachen, men valget er "Ryd data.

Husk, ved at slette data, vil det slette alle data, såsom mistede WhatsApp-chats, medier og kontakter. Så det tilrådes at tage backup på forhånd for at beskytte vigtige chats.

4. Genstart smartphonen

Hvorfor WhatsApp ikke kan åbnes, kan også skyldes det store antal hukommelsessystemer, der kører. For at løse dette skal du prøve at genstarte din smartphone. Da den blev tændt igen, voila Din WhatsApp kan åbnes igen.

5. Geninstaller Whatsapp-applikationen

Hvis du har kørt alle de løsninger, som ApkVenue tilbyder, men WhatsApp ikke kan åbnes, kan du slette WhatsApp-applikationen fra din mobiltelefon og derefter geninstallere den.

Nå, det var grunden til, at WhatsApp-applikationen ikke kan åbnes, og løsningen. Hvordan, bande, er det let at løse WhatsApp-applikationen, der ikke kan åbnes? Hvis du har kritik og forslag, kan du gøre det i kommentarfeltet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found