7 komikere, der fik superheltroller, mislykkedes deres skuespil?

Ikke altid synonymt med seje og autoritative figurer, nogle af de følgende komediestjerner er faktisk lykkedes at spille superheltfigurer, ved du!

Måske er der nogle af jer, der tænker, hvis superhelt karakter synonymt med skuespillerne, der er smukke og smukke, seje og også værdige, ikke?

Det er heller ikke forkert i betragtning af at nogle ikoniske superheltfigurer som Tony Stark, Captain America og mange andre faktisk spilles af skuespillere, der er autoritative og karismatiske.

Men ikke ringere end disse skuespillere viser det sig, at der også er mange komikere, alias komikere, der med deres humoristiske karakter har formået at få rollen som en superhelt, en bande.

Tror ikke? Bare lyt til diskussionen om komiker eller komediestjerne, der får rollen som en superhelt det følgende!

Komiker, der fik rollen som en superhelt

Hvem sagde, at komikere ikke fortjener at spille superheltfigurer? Beviset er, at følgende komikere har formået at få superheltroller og formået at gøre dem mere farverige, ved du!

Vil du kende nogen? Her er den komplette liste. Tjek det ud!

1. Paul Rudd - Scott Lang (Ant-Man)

Selvom han faktisk ikke ønsker at tænke på sig selv som komiker Paul Rudd faktisk kendt for sine sjove roller i film.

Selv takket være sin humoristiske natur lykkedes det Paul Rudd at blive en af ​​de komediestjerner, der fik superheltrollen i Marvel-filmen, du ved, bande!

Paul Rudd spiller en superheltkarakter Ant-Mant alias Scott Lang i flere vellykkede Marvel-film, der får publikum til at grine af de sjove handlinger.

2. Chris Pratt - Peter Quill

Dernæst er der skuespillere Chris Pratt der lykkedes at bringe latter gennem sin superheltrolle som Peter Quill i flere film lavet af Marvel.

Selvom det ikke rigtig er en komiker, er Chris Pratt selv kendt som en komediestjer siden hans optræden i en tv-serie med titlen Parker og rekreation 2009 siden.

Faktisk blev Chris Pratt gennem sin rolle i tv-serien med succes nomineret som den bedste birolle i komedieserien, du ved, bande.

3.Kumail Nanjiani - The Eternals (Kingo)

Hvis de to komediestjerner, der spillede superheltfigurer, aldrig tidligere havde indrømmet, at de var komiker, så er det anderledes Kumail Nanjiani, bande.

Kumail selv er både en skuespiller og en tegneserie, kendt for sin rolle i tv-serien med titlen Silicon Valley der sendes på HBO.

Denne komedieskuespiller er for nylig kendt for at have deltaget i en Marvel-produktionsfilm med titlen De evige, og spil en superhelt med navnet Kingo.

4. Taika Waititi - Korg

Komikeren, der får den næste superheltrolle, er en skuespiller Taika Waititi der er medlem af en komediegruppe, der hedder Så du er en mand.

Taika optrådte i Marvel-filmen med titlen Thor: Ragnarok i 2017 og spillede en superheltkarakter Korg.

Udover at have historie som komiker og skuespiller synes Taika Waititi også at være filmregissør og manuskriptforfatter, du ved, bande.

Taika blev endda instruktør i Marvel-filmen, som han spillede i.

5. Benedict Wong - Wong

Begyndte at være kendt for offentligheden siden hans optræden i filmen Doctor Strange spille en superhelt Wong, hvem ville have troet, at en skuespiller Benedict Wong også tilsyneladende har historie som komiker, ved du det!

Benedict gjorde tilsyneladende sin debut i 1993 siden ved at spille i en sitcom med titlen 15 etager højt, spiller karakteren Errol Spears.

Ud over Doctor Strange har Benedict Wong selv spillet flere gange i Marvel-film som Avengers: Infinity War (2018) og Avengers: Endgame (2019).

6. Ryan Reynolds - Wade Wilson (Deadpool)

Næste er der Ryan Reynolds, en skuespiller, der engang fortrød sin rolle i en film lavet i DC. Ligesom Chris Pratt er Ryan Reynolds heller ikke rigtig en komiker, en bande.

Alligevel formåede Ryan Reynolds at præsentere et ret tykt komedieelement gennem sin superheltrolle som Wade Wilson på film Deadpool i 2016 siden.

Faktisk lykkedes det Ryan Reynolds på grund af sin rolle at bringe prispokalet hjem Bedste skuespiller i komedie, du ved!

7. Zachary Levi - Shazam

Sidste der Zachary Levi der spiller en superheltkarakter Shazam i filmen instrueret af David F. Sandberg, Shazam!.

Selvom det ikke rigtig var komiker, fik Zachary Levi selv tilsyneladende sin debut Broadwayhende i produktion musikalsk komedie med titlen First Date (2013).

For ikke at nævne, at hans rolle som Shazam i filmen faktisk er ganske succesrig med at præsentere et meget tykt komedieelement. Derfor forveksles Zachary ofte som komiker af mange mennesker, bander.

Så her er nogle komikere eller komediestjerner, der har fået superhelteroller i film, bander.

Selvom superheltfigurerne i sig selv er ret synonyme med seje og autoritative figurer, er komediestjernerne ovenfor ikke mindre seje at spille superheltfigurer. Er du enig?

Læs også artikler om Film eller andre interessante artikler fra Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found