Vil du spille PS4-spil ved hjælp af en Android-telefon? her er hvordan!

At spille spil er sjovt. Nå, ApkVenue vil fortælle dig en sjov måde at nyde PS4 på, nemlig at spille den på en Android-telefon!

Hvem er ikke bekendt med PlayStation nu? PlayStation er en Spillekonsol lavet af Sony i 1994 og er blevet en konsol, som spillere ønsker. Det er klart, at spillet på PlayStation har vist sig at være af meget god kvalitet.

I øjeblikket er PlayStation kommet ind 4. generation. Det er sjovt at spille PlayStation 4 (PS4). Udover gameplaydet er godt, tilbyder også cool grafik også. Nå, denne gang vil ApkVenue fortælle dig en anden sjov måde at nyde PS4 på, nemlig at spille PS4-spil via en Android-mobiltelefon. Kom nu, lad os lytte!

  • Sjovt! Populært PlayStation-spil, 'Bully', kommer til Android
  • 8 Værste Playstation 2-spil (PS 2) nogensinde
  • 10 Værste Playstation (PS 1) -spil nogensinde

Spil PlayStation 4-spil på Android-telefoner

Hver gang vi vil spille PS, har vi problemer, måske fordi familie-tv bruges, eller vi rejser. Normalt er den løsning, som ApkVenue finder, at bruge en skærm transportabel som er som en bærbar computer. Men ved du hvad? Nu kan du bruge din Android-smartphone som skærm til at spille PlayStation 4!

Faktisk kan dette gøres officielt ved hjælp af en særlig applikation, nemlig PlayStation Remote. Men desværre kan denne applikation kun bruges på serielle smartphones Xperia Kun Sony-output. I dagens diskussion kan alle Android-smartphones bruges til dette!

Tidlige forberedelser

Før start takkede ApkVenue udviklerne af forummet XDA hvilket gjorde dette muligt. Nå, her er hvad der skal forberedes:

  • PlayStation 4 tilsluttet PSN-konto.
  • Enhver Android-smartphone med Android over 4.2.

Forberedelse af smartphone

Først, Hent og installere følgende applikationer via smartphone. Klik her for downloadlinket. I så fald vises et display som dette.

Så kan du begynde at komme i kontakt med Bluetooth-controller hvis du vil, enten en PS4-controller eller en tredjeparts-controller. Men du kan også bruge berøringskontrol som controller. Hvis du bruger tredjeparts controllere, yderligere konfiguration til tilpasning kræves.

Efter det Log på til din PSN-konto, vises skærmen som nedenfor.

Tænd PlayStation 4

Det er tid til at begynde at skifte til PS4. Tænd for den, og gå ind i menuen indstilling som vist nedenfor.

Vælg fjernbetjening, vælg derefter tilføj enhed.

Derefter vises otte tal som nedenfor. Indtast dette nummer i din smartphone.

Efter indtastning af dette nummer i din smartphone er her resultaterne.

Nå, der er den hvordan man spiller PS4-spil via en Android-mobiltelefon. Let, ikke? Dette blev muliggjort af hårdt arbejde fra XDAs tredjepartsudviklere. Nu kan ApkVenue spille PS4-spil som at bruge det Nintendo Switch nye, kan bæres overalt. Så held og lykke, hvis du har problemer, så glem ikke at skrive en kommentar her!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found