hvordan man flytter whatsapp til en ny mobiltelefon uden at miste data

Har du en ny mobiltelefon og vil bruge din gamle WhatsApp-konto? Let, virkelig! Følg bare, hvordan du flytter WhatsApp til en ny mobiltelefon nedenfor. Garanterede data sikre!

WhatsApp er en online messaging-applikation, der er meget populær i verden. Anvendelserne til denne applikation er også meget talrige og nyttige, lige fra at sende meddelelser, data til at foretage videoopkald.

Forskellige vigtige data sendes ofte via denne applikation, fordi det er mere praktisk end at sende dem via e-mail. Startende med chats, fotos, videoer og andre filer kan findes her.

Du kan dog ikke altid bruge din nuværende mobiltelefon og erstatte den med en ny mobiltelefon. Hvad skete der så med WhatsApp og alle dataene i det?

Vær ikke forvirret, for det kan du Brug en WhatsApp-konto uden at miste data på din nye telefon. Bare følg, hvordan du flytter WhatsApp til følgende nye mobiltelefon, bande.

Sådan flyttes WhatsApp til en ny mobil

Når du har en ny mobiltelefon, vil du helt sikkert fortsætte med at bruge den WA-konto, du brugte på din gamle mobiltelefon. Naturligvis fordi kontoen har mange vigtige minder og data.

For det, prøv at følge, hvordan du flytter WhatsApp til en ny mobiltelefon med det samme nummer, som ApkVenue vil forklare nedenfor. Alle data går ikke tabt, bande.

1. Sådan sikkerhedskopieres WhatsApp-data

Før start hvordan man flytter en WhatsApp-konto til en ny mobiltelefon, den første ting du skal gøre er at sikkerhedskopiere eller sikkerhedskopiere WhatsApp-data via Google Drive.

Med dette er alle vigtige chats og data sikre og går ikke tabt, når du flytter din konto til en ny mobiltelefon. For at få flere oplysninger, følg metoden nedenfor.

- Trin 1: Åbn den WhatsApp-applikation, du bruger. Klik på knappen tre point i øverste højre hjørne. Vælg en indstilling Indstillinger.

- Trin 2: Når menuen Indstillinger åbnes, skal du klikke på indstillinger Snak. Vælg derefter menuen Backup af chat.

- Trin 3: Vælg en Google Drive-konto til lagring af backup-resultaterne. Klik derefter på knappen Sikkerhedskopier.

- Trin 4: Vent på, at sikkerhedskopieringen af ​​data er afsluttet.

Ved at lave en sikkerhedskopi vil dine data være tilgængelige og returneres til din WA-konto på din nye mobiltelefon. Backup af data er også effektiv som hvordan man flytter WA-chat til en ny mobiltelefon.

2. Sådan flyttes en WhatsApp-konto til en ny mobil

Når alle data er sikkerhedskopieret til din Google Drev-konto, kan du også flyt WhatsApp til en ny mobiltelefon. Du kan gendanne alle data. Så der er ingen grund til at bekymre sig, bande.

- Trin 1: Åbn WhatsApp-applikationen på din nye mobiltelefon. Når applikationen åbnes, skal du klikke på den Enig og fortsæt. Indtast det telefonnummer, du bruger på din WA-konto. Klik på Blive ved.

- Trin 2: Sørg for, at telefonnummeret er korrekt, og klik derefter på okay.

- Trin 3: Vent på SMS'en verifikationskode sendt til dit nummer tidligere. Indtast bekræftelseskoden, når du modtager den.

- Trin 4: WhatsApp beder om tilladelse til at kontrollere sikkerhedskopien på din Google-konto. Klik på Giv tilladelse for at fortsætte. Du bliver bedt om at logge ind på din Google-konto.

- Trin 5: Når du er færdig, glem ikke at indstille dit navn og profilbillede, bande. Når du er færdig, skal du klikke på Blive ved.

- Trin 6: Færdig. Du kan straks bruge din WA-konto på din nye mobiltelefon.

Det var det hvordan man flytter WhatsApp til en ny mobiltelefon uden at eliminere chat samt andre data. Men hvis du ikke laver en sikkerhedskopi først, kan alle data ikke gendannes.

3. Sådan ændres et WhatsApp-nummer på en ny mobil

Når du er færdig med at flytte WhatsApp til en ny mobiltelefon, kan du også ændre det WhatsApp-nummer, du bruger, bande. Metoden er også let, følg blot forklaringen nedenfor.

- Trin 1: Åbn WhatsApp-applikationen, og klik derefter på knappen tre prikker i øverste højre hjørne. Klik derefter på Indstillinger.

- Trin 2: Vælg menuen Konto, og klik derefter på en indstilling Skift nummer.

- Trin 3: Klik på Blive ved. Indtast det gamle telefonnummer og det nye telefonnummer

- Trin 4: Når du har kontrolleret, at begge telefonnumre er korrekte, skal du klikke på Blive ved. Aktivér Underret kontakt. Vælg den relevante indstilling. Klik på Færdig.

Færdig, okay. WhatsApp-nummeret erstattes også på din nye mobiltelefon. Det aktive nummer skifter automatisk til det nye nummer, du indtastede tidligere, bande.

Sådan logger du på WhatsApp uden bekræftelseskode

Mange mennesker leder efter måder at logge på WhatsApp på med et nummer, der ikke længere er aktivt. Dette betyder, at mange leder efter hvordan man logger ind uden en bekræftelseskode eller brug et fiktivt nummer.

Men vil denne metode stadig virkelig fungere i 2020, bande? For at du ikke er nysgerrig, kan du se forklaringen i den følgende artikel.

VIS ARTIKLER

Det var det hvordan man flytter WhatsApp til en ny mobiltelefon uden at miste chat eller andre vigtige data. På den måde kan du stadig bruge den samme konto på forskellige mobiltelefoner.

Bortset fra at flytte WhatsApp til en ny mobiltelefon, kan du også ændre dit kontonummer til et nyt nummer på samme tid. Metoden er også meget let at følge, bande.

Læs også artikler om Tech Hack eller andre interessante artikler fra Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found