hvordan man laver multichat online for at gøre dine bukber-aftaler lettere

LINE har en hovedfunktion, nemlig chatter, ud over at chatte med en person kan vi også chatte med mange mennesker. Sådan oprettes multichat på LINE.

LINE er en chatudbyderapplikation med forskellige interessante funktioner i den. Vi kan chatte med en person og endda mange mennesker. Tricket er at skabe plads multichat. Vi kan chatte mange mennesker på én gang.

Så hvis du vil lave en Bukber-aftale eller mødes med venner på LINE, så prøv at bruge multichat i stedet. Ved du hvordan? Hvis ikke, så giver ApkVenue dig tipene nedenfor hvordan man laver multichat på LINE.

  • Sådan downloades videoer på LINE via Android, iPhone og pc Kan uden anvendelse!
  • OFFICIEL! Sådan får du gratis LINE-klistermærker
  • Sådan køber du LINE-mønter ved hjælp af kredit Et klik!

Sådan laver du nemt multichat på LINE

Multichat normalt brugt til mere privat chat, fordi antallet er mindre end gruppen. Så du kan chatte mere frit og frit. Hvis du vil lave multichat på LINE med dine nærmeste venner, vil ApkVenue fortælle dig tipene.

Naver Social & Messaging Apps DOWNLOAD

Hvordan man laver multichat på LINE meget letfyre. Det tager kun et par enkle trin, og du kan chatte med dine nærmeste venner på én gang. Her er trinene til at lave multichat på LINE:

  • Det første trin er at åbne din LINE-applikation og derefter gå til fanen Snak eller chat. Tryk derefter på ikonet Tilføj chat øverst for at starte multichat på LINE.
  • Næste er at vælge, hvem du vil invitere til at deltage i denne multichat. Marker din vens konto, tryk på den Snak at fortsætte med at lave multichat på LINE.
  • Nu plads multichat er klar og du kan starte chatten frit for de venner, du inviterer. Dine venner vil automatisk kunne modtage de beskeder, du sender til dette chatrum. Udover din chat også kan ringe og videoopkald til alle multichat-medlemmer.

Der er han fyre Tips hvordan man laver multichat på LINE fra Jaka. Multichat er enklere og føles mere privat. Så hvis du vil lave en aftale med dine nærmeste venner, behøver du ikke gå gennem en gruppe, der har mange medlemmer.

Læs også artikler om LINE eller andre interessante artikler fra Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found