7 sange, der er perfekte til at teste ydeevnen på dine højttalere eller hovedtelefoner

Har du nye højttalere eller hovedtelefoner, men er forvirrede over, hvilken sang du skal bruge? Her er 7 sange, der er bedst egnede til at teste ydeevnen på dine højttalere eller hovedtelefoner.

Har du nye højttalere, hovedtelefoner eller øretelefoner? Du vil bestemt vide, hvordan kvaliteten og ydeevnen er. Hvordan er lyden blød, klarheden, bassen osv. Men måske er du forvirret over, hvilken sang der er egnet til test? Nå, denne gang vil ApkVenue fortælle dig 7 sange, der er bedst egnede til at teste ydeevnen på dine højttalere eller hovedtelefoner.

  • Gør din mobile højttaler lydblændende uden kapital
  • Hovedtelefoner vs hovedtelefoner vs øretelefoner, hvilket er mere behageligt?
  • AptX Codec gør lyden klarere på trådløse headset

De fleste mennesker tester højttalerne ved hjælp af sange med stærke beats, såsom electropop, dance, house osv. Du kan høre rytmen af ​​basen og rytmen for den musik, der er klarere. Men de følgende sange er også velegnede til at teste klarheden og blødheden i din højttalerlyd. Ikke kun til test, men de følgende sange er også rart at lytte til. Her er listen.

Enya - Caribbean Blue

Massivt angreb - ufærdig sympati

Beastie Boys - Brass Monkey

The Who - Baba O'Riley

Steely Dan - Hej Nitten

Harold Faltermeyer - Beverly Hills Cop Theme Song

Eagles - Hotel California Live Hell fryser over

Det er de 7 sange, der er mest passende at lytte til, når du tester ydeevnen på dine nye højttalere eller hovedtelefoner. Hvis du har anden info, eller har liste en anden sang, fortæl Jaka gennem søjlen kommentar under ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found