dette er, hvordan man udvinder bitcoin gratis, der er let

Der er flere måder at få BitCoin på. En af dem er minedrift. Hvordan vil processen se ud? Lad os se, hvordan man miner BitCoin gratis!

Den dyreste valuta i verden i dag, nemlig BitCoin. Så dyrt, at prisen på en mønt i øjeblikket når op til Rp. 60 millioner. En af grundene til, at det er dyrt, fordi mange ønsker det. Er du en af ​​dem?

For at få BitCoin er der flere måder. En af dem er minedrift eller minedrift. Hvordan vil processen se ud? Lad os se, hvordan man miner BitCoin gratis!

  • Nvidia opdateringsdriver 378.78, DX12-spilydelse 33% op!
  • Nvidia Titan Xp, verdens mest kraftfulde GPU. Pris 16 millioner!
  • Nvidia lancerer GTX 1080TI, hurtigste VGA, der overstiger GTX Titan X!

Den nemme måde at udvinde gratis BitCoin på

Foto med tilladelse fra: Billede: Geckoandfly

Denne metode til minedrift af BitCoin, ApkVenue sigter mod dem af jer, der har store midler. For generelt kræver det mange penge at lave en RIG-minedrift. For dem af jer, der har begrænsede midler, er det bedst at handle.

På denne måde er det rigtigt, at du kan få BitCoin gratis. Men fordi BitCoin er så værdifuldt, forvent ikke at du er i stand til at gøre dette let. For at du ikke er nysgerrig, skal du bare kigge på følgende gratis BitCoin-minedriftmetoder ...

Trin til minedrift gratis BitCoin

Trin 1

Først skal du bestemme den hardware, du vil bruge til minedrift. Der er tre valg, nemlig processor, grafikkort og ASIC-kort. For dem af jer, der leger med det, anbefaler ApkVenue at starte med et grafikkort, gør det ikke med processoren. Årsagen er, se på følgende enkle diagram.

HardwareTypePrisklasseFart
ProcessorIntel Core i5 HaswellIDR 2 millioner50 Mhash / s
GrafikkortNvidia GTX 1060IDR 3 millioner500 Mhash / s
ASIC-kortMiner RedfuryIDR 350 tusind2000 Mhash / s

Trin 2

Download den navngivne software "GUIMiner". Du kan downloade det via følgende link:

Apps Produktivitet GUIMiner DOWNLOAD

Trin 3

Registrer dig på BitCoin-poolwebstedet, et eksempel på en af ​​dem er "SlushPool".

BitCoin Pool Site:Registrer SlushPool

Trin 4

Hvis du er logget ind, skal du klikke på fanen "Arbejdere", og klik derefter på "Ny arbejder". Giv ethvert gratis navn, og klik derefter på "Skab".

Trin 5

Åbn softwaren "GUIMiner" som du har åbnet før. På valg "Server", Vælg "Andet". Så på mulighederne "Vært", fyld det "sg.stratum.slushpool.com". Så på mulighederne "Havn", fyld det "3333". På valg Brugernavn, fyld det "(SlushPool-brugernavn) (punkt) (brugernes brugernavn)". På valg "Adgangskode", udfyld hvad der er gratis. For eksempel kan du se billedet nedenfor.

Trin 6

På valg "Enhed", angiv den hardware, der skal bruges. På valg "CPU-affinitet", sæt et flueben på det største tal, og resten efterlades tom. Klik på, hvis alt er gjort "Start minedrift".

Bonus: Hvornår får jeg BitCoin?

Minedrift er en lang proces. For at fuldføre en minedriftblok kan det tage dage til uger. Det hele afhænger af sværhedsgraden ved beregning af BitCoin.

Den gratis Bitcoin-minedrift ovenfor er faktisk et spørgsmål om hardware og tålmodighed. Hvis selve sagen ikke er kompliceret, ikke? Held og lykke!

Åh ja, sørg for at du også læser artikler relateret til BitCoin eller andre interessante artikler fra Putra Andalas.

Banner: TechRadar

VIS ARTIKLER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found