d! pirater, et anime-spil om piratkampe kan nu spilles!

Kan du lide One Piece Anime-serien? Nu kan du spille det nyeste One Piece-spil kaldet D! Pirater gratis.

D! Pirates er et spil online En web / browser-baseret RPG med berømte anime- og mangahistorier fra Japan. Fordi dette spil er baseret på et browserspil, behøver du ikke gider at lave en kompliceret installation, du har kun brug for en browser på din pc og begynder at spille med det samme, let er det ikke?

Hvem ved ikke om en ung dreng ved navn Abe D. Luffy? Han har en drøm om at blive den fremtidige piratkonge. D! Pirates inviterer dig til at tage på et stort eventyr i pirat-æraen med Luffy og venner. I dette spil vil den stærkeste piratgruppe overleve. Saml dine piratbesætningsvenner, besejr enhver fjende, og bliv den næste piratkonge i D! Pirates.

  • De 10 bedste spil i ét stykke i 2018 (Android, PC og PS2)
  • BBM Mod One Piece: BBM Android-applikation med ONE PIECE-tema

Seneste anime spil D! Pirater

Der er mange interessante spilfunktioner, som du kan spille i dette spil, inklusive systemet Ansæt en partner, Partnerreform / Evolution, Verdenschef, Driv ned fangehullet, 6-Power-opgraderingog mange andre interessante funktioner. Af de mange funktioner, som du kan spille med, er der en funktion, der er meget interessant at prøve, nemlig Ansæt en partner inde i baren.

Ansæt en partner (bar)

I baren kan du rekruttere mange berømte pirater, der er meget stærke. Du kan rekruttere partnere baseret på hovedpersonens niveau. Bortset fra partnerne i baren kan du også rekruttere specialtegn inde i Mystic Bar. Alle figurerne i Mystic Bar er store pirater fra hele verdenen, og det er et meget godt valg at rekruttere dem til dit piratbesætning. Til Mystic Bar niveau 1-80 du kan rekruttere Jinbe, Tragalgar lov, Boa Hancock, Sanjiog Nico Robin.

Reformpartner

En anden funktion, der ikke er mindre spændende end Bar er Reformpartner. Ved at reformere din partner kan du øge din piratpartners status gennem evolution til et højere niveau.

Bortset fra ændringen i udseendet af partnerens karakter vil partnerens status og kampstyrke også stige drastisk. Som vist nedenfor, da Usopps karakter varreform blev Soge King Usopp.

Screenshots af Game D! Pirater

6 beføjelser

Arena

Kæmp Boa

Kæmp mod Jinbe

Kamplov

Escort-systemer

Levy Systems

Sea Shop

Verdenschef

Hvordan? Det er bare en brøkdel af de mange interessante funktioner, der er i D! Pirates. Hvor interessant er det ikke? Kom nu, inviter dine venner til at spille D! Pirates sammen. gå ikke glip af begivenheder spændende, som dette spil har at byde på, spændende eventyr og opfylde din drøm om at blive Piratkongen i D! Pirates.

  • Du kan finde komplette oplysninger om D! Pirates-spillet nedenfor; Facebook Fanside: //www.facebook.com/dpirates.maingames
  • For at spille dette seneste spil kan du besøge link følgende: D! Pirater

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found