hvordan man spiller spillet overwatch på en Android-smartphone

I modsætning til Hearthstone, som allerede er tilgængelig for smartphones, tilbyder Blizzar ikke Overwatch til smartphones. Men rolig, JalanTikus er en sjov måde at spille Overwatch på Android på!

Introduceret i midten af ​​2016 siden, Overwatch modtog straks en varm velkomst i spillernes hjerter. Fordi de spil, der er tilgængelige til pc, PS4 og XBox, bærer dette gameplay spændende, der kombinerer MOBA-spilgenren med FPS.

Forskellig fra Hearthstone som allerede er tilgængelig til smartphones, Snestorm leverer ikke Overwatch til smartphones. Men rolig, JalanTikus er en sjov måde at spille Overwatch på Android på!

  • Vil du spille pc-spil med en PS4-stick? Sådan gør du!

Afspiller du Game Overwatch på en smartphone? Kan!

Mange siger, at Overwatch er en blanding af spil DotA med Point Blank. Ikke forkert. Ikke underligt, at dette spil straks har en stor brugerbase, selvom det ikke er blevet frigivet i et år. Så spændende!

Nå, hvis du allerede har Overwatch-spillet på din pc, kan du spille det på en Android-smartphone du ved! Du har ikke brug for stort RAM, du kan endda spille pc-spil på en smartphone med 2 GB RAM. Hvordan? Let!

Sådan styres pc-spil på Android

For at spille pc-spil på en smartphone kan du bruge streamingmetoden. Ja, stream spil på din pc til din smartphone. Bare rolig med forsinkelser, JalanTikus kender den bedste pc til smartphone spil streaming applikation!

  • Download og installer Remotr Game Streaming-applikationen.

  • Når den er installeret på din smartphone, skal du også installere Remotr-applikationen på din pc. Du kan downloade det på www.remotrapp.com.

  • Åbn derefter Remotr-applikationen på pc'en. Log derefter ind med din Remotr-konto. Hvis du ikke har en, så lav den først.
  • Hvis du er logget ind på en pc, skal du logge ind med den samme Remotr-konto i Remort-applikationen på din smartphone.
  • For at oprette forbindelse direkte skal du sørge for, at din smartphone og pc er tilsluttet det samme netværk. Selv hvis ikke, kan du indstille det manuelt ved at indstille den passende TCP-port.

Bemærk: Ved at indstille TCP på din smartphone kan du streame spil fra pc til smartphone når som helst og hvor som helst. Men sørg for, at den forbindelse, du bruger, er stærk nok.

  • Når din Android Remote er tilsluttet pc'en, vises den tilsluttede enhed automatisk. Derefter kan du vælge det pc-spil, du vil spille på din smartphone.
  • Du kan styre de spilkontroller, du spiller på Remotr. Ikke kun ved hjælp af berøringskontroller, kan Remotr også indstilles til at oprette forbindelse til spilpude anderledes ved du!

Spændende, ikke? Ikke kun Overwatch, du ved, alle de spil, der er installeret på din pc, kan let spilles på en smartphone uden nogen forsinkelse. Så lad os spille pc-spil på din smartphone ved hjælp af Remotr!

Held og lykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found