hvordan man åbner en låst Samsung-mobiltelefon, fordi du har glemt adgangskoden

Google har gennemført en ny sikkerhedsfunktion siden Android 5.0 Lollipop kaldet Factory Reset Protection. Genbekræftelse af ejerskab med en Google-konto, der tidligere blev brugt på en smartphone, er påkrævet.

Spørgsmålet om sikkerhed er faktisk meget vigtigt for smartphone-brugere. For at gøre Android-enheder mere sikre, har Google selv udstyret med nye sikkerhedsfunktioner siden den såkaldte Android 5.0 Lollipop Fabriksnulstillingsbeskyttelse (FRP). Hvor vil du gøre Gendan fabriksindstillinger på en Android-smartphone tager det en adgangskode som du tidligere har tildelt.

Naturligvis er denne funktion meget nyttig, især når smartphonen går tabt, fordi den er stjålet. Normalt gør tyve det bare Gendan fabriksindstillinger, inden han solgte sin stjålne enhed. Men en funktion Fabriksnulstillingsbeskyttelse det er i stand til at låse eller blokere smartphonen efter at have forsøgt at gøre det Gendan fabriksindstillinger tvunget. Smartphonen kan ikke bruges, før den har bekræftet ejerskabet igen med en Google-konto, der tidligere blev brugt på smartphonen.

  • Gammelt fingeraftryk, lad os ændre tid og dato for at låse smartphone!
  • Ikke magisk, men magisk. Sådan tændes din smartphone uden at trykke på afbryderknappen
  • Sådan bruges Android som en mikrofon til computere

Sådan åbner du en låst Samsung-mobiltelefon, fordi du har glemt din adgangskode

I dette tilfælde vil JalanTikus diskutere især for dem af jer, der har Samsung-enheder, der allerede understøtter funktionen FRP og faktisk ønskede at gøre Gendan fabriksindstillinger. Målet er, at enheden vender tilbage til normal, for eksempel er der flere fejl fordi det løber tør rod og tinker med systemet.

Ikke et problem færdigt, men efter at smartphone gjorde det genstart, skal du bekræfte din Google-konto, jo værre er det, at du glemmer din kontoadgangskode. Eller måske for dem af jer, der har købt en smartphone sekund og du ved ikke engang, hvilken Google-konto der bruges på enheden. Hvordan håndteres det?

1. Omgå Google-kontobekræftelse via OTG

Dette problem opstår ofte på smartphones, der kører Android Lollipop 5.1 eller nyere. For at overvinde dette kan man gøre ved atdeaktiver eller omgå Google-kontobekræftelse så de kan bestå verifikation. Vej omgå Google-konto på selve Samsung Galaxy Android-smartphonen er der 3 metoder. Blandt dem med OTG-metode, Sidesync-metode (pc / computer)og ekstrem måde. Her vil JalanTikus diskutere OTG-metoden. Som rapporteret af DroidViews skal en blokeret smartphone være OTG support.

2. Trin

Noget af det, du skal levere, er et Flashdisk, OTG-kabel og et aktivt WiFi-hotspot / netværk. Så sørg for, at din smartphone er tilsluttet internettet. Her er trinene:

  • Download applikationen Omgå Google-konto til Samsung-enheder her, og gem det på Flashdisk.
  • Sluk for smartphonen, og gå ind i menuen genopretning ved hjælp af tastekombinationer Hjem + Lydstyrke op + Strøm.
  • Når skærmen er tændt, skal du slippe tænd / sluk-knappen, men fortsæt med at trykke på startknappen og lydstyrke op-knappen.
  • Efter åbning af menuen genopretning, gør Gendan fabriksindstillinger.
  • Når enheden er formateret og tændt, vil du se opsætningsguide. Følg trinnene vist i guiden, indtil smartphonen beder dig om at indtaste Google-kontooplysninger, som du ikke kan huske.
  • Tilslut nu smartphonen med blitz via OTG-kabel
  • Enheden starter filudforsker omend i gang Opsætning.
  • Find derefter ansøgningsfilen Omgå som blev downloadet tidligere.
  • Installer Bypass-applikationen ved at klikke på Bypass-applikationsfilen, og hvis en dialogboks vises Installationen er blokeret, klik Indstillinger og bringes ind på siden Sikkerhedsindstillinger. På denne side en tjekliste Ukendte kilder (kilde ukendt), klik Okay og Installere.
  • Når installationen er afsluttet, skal du straks åbne applikationen, og du føres til enhedens indstillinger.
  • Her skal du gøre Gendan fabriksindstillinger igen, vælg menu sikkerhedskopiering og nulstilling, nulstille indstillinger, nulstille enhedog Slet alt.
  • Smartphone automatisk genstart til sletning af data.
  • Hvornår genstart, frakobl OTG-kablet. Aktivér derefter i henhold til instruktionerne ved at klikke på Næste, Spring over og Udfør.
  • Nu kan du ikke længere bekræfte din Google-konto.

Hvor let er det? Forhåbentlig hjalp denne artikel dig og misbrug ikke disse værdifulde oplysninger. Hvad synes du?