13 software skal installeres på en ny bærbar computer

Hvis du har købt en ny bærbar computer, er der et par ting, du skal gøre. Herunder installation af software, der er obligatorisk på følgende bærbare computere.

Hvem kan ikke lide den nylige? De nye er normalt flere frisk og sjovt. For eksempel en ny kæreste, en ny smartphone og en ny bærbar computer. Glad, ikke?

Apropos nye bærbare computere, ved du, at alt er tomt på den nye bærbare computer? Uden software tilhænger. Så du ikke bliver forvirret, når du bruger en ny bærbar computer til arbejde, skal du prøve at se den software, der skal bruges.installere på din nye bærbare computer!

  • Download denne software, før du geninstallerer computeren
  • Software, du skal installere efter geninstallation af Windows
  • Sådan ringer du og modtager Android-telefoner på en pc / bærbar computer

Obligatorisk software Installere på en ny bærbar computer

Bortset fra operativsystemet er den supplerende software det kompatibel med operativsystemet på din bærbare computer skal du også have det. Med software her garanteret, at din bærbare computer bliver endnu køligere og mere nyttig!

1. Driverpakke

Førinstallere andre, anbefaler vi, at du installerer Drive Pack. Denne software indeholder chauffør fra alle hardware som du bruger på en bærbar computer, såsom VGA, bundkort, skærme, endda tastaturer og mus, der er udstyret med specielle indstillinger. Når alt går glat, skal du bare starte installere anden software, der skal være på den bærbare computer.

Apps-drivere og smartphones DOWNLOAD. Artur Kuzyakov

2. Kontor

Nej, det er det ikke kontor hvilket betyder kontor. Men Kontor hvad der menes her er en softwarepakke til håndtering af forskellige kontordokumenter, såsom Microsoft Office til Windows og Libre Office til Ubuntu. I praksis er Office ikke kun nyttigt til kontorsager, men også til campusopgaver og andre digitale dokumentanliggender. Påkrævet!

Office-apps og forretningsværktøjer Microsoft Corporation DOWNLOAD Office-apps og forretningsværktøjer DOWNLOAD LibreOffice.org

3. Antivirus

Vil du ikke have din nye bærbare computer til at gå ned på grund af en virus, når du downloader piratkopieret gratis software? For dem af jer, der kan lide at gennemse og installere gratis software, virkelig forpligtet til at bruge antivirus på en bærbar computer.

I Standard, Microsoft har leveret Windows Defender som et indbygget antivirusprogram. Men det ville være dejligt, hvis du bruger en betalt version af antivirusprogrammet, der giver mange yderligere beskyttelsesfunktioner, såsom AVG, Avast, Avira eller BitDefender.

AVG Technologies DOWNLOAD Antivirus- og sikkerhedsapps Avast Software Antivirus- og sikkerhedsapps DOWNLOAD Antivirus- og sikkerhedsapps Avira GmbH DOWNLOAD

4. WinRAR

For dem af jer, der kan lide at sende e-mail eller virkelig kan gemme masser af dokumenter, skal du komprimere det, så dataene bliver mere administreret og lette.

For at oprette eller åbne komprimerede dokumenter skal du bruge WinRAR. Denne software kan bruges til let at åbne ZIP- eller RAR-mapper. Det gode er, at denne software er gratis og let!

Apps komprimering og sikkerhedskopi DOWNLOAD RARLab

5. Adobe Photoshop

Hvem ved det ikke Adobe Photoshop? For dem af jer, der kan lide visuelle grafiske ting, er det obligatorisk at installere det Adobe Photoshop. Takket være denne fotoredigeringssoftware kan vi nemt finde seje og fantastiske fotos på Internettet. Selvom det ikke sjældent er, er Photoshop fotoredigeringer, der mislykkes.

Adobe Systems Inc. Foto- og billedbehandlingsapps DOWNLOAD

6. VLC Media Player

I Standard, ethvert operativsystem leveres medie afspiller standard, inklusive Windows. Men hvis du vil opleve en mere komplet og spændende multimedieindholdsoplevelse, så kan du bruge den VLC Media Player. Ikke kun at se videoer, men også at lytte til musik.

Apps Video og lyd DOWNLOAD VideoLAN.org

7. CCleaner

For at holde din bærbare computers ydeevne optimal skal du installere CCleaner. Denne software tjener til at slette cookies, historie, såvel uønskede filer og register rod, mens du bruger den bærbare computer. Ved rutinemæssigt at defragmentere din harddisk ved hjælp af CCleaner, forbliver din bærbare computer hurtig og støvlevil stadig være hurtig.

Piriform-rengørings- og tilpasningsapps DOWNLOAD

8. Browser

I stedet for at bruge standard Windows-browseren skal du installere en anden browser, f.eks Google Chrome, Opera eller Mozilla Firefox. Bortset fra at være let og hurtig understøttes begge browsere af udviklerfællesskabet Tilføjelser meget for at gøre din browseroplevelse endnu sjovere.

Google Inc. Browser-apps HENT Mozilla Organisation Browser Apps DOWNLOAD Opera Software DOWNLOAD Browser-apps

Det er 13 software, der skal være på en ny bærbar computer. I fremtiden er det ikke umuligt, at du har brug for anden software i henhold til dine aktiviteter. Men hvad der er sikkert er, at al ovenstående software maksimalt bruger din bærbare computer.

Kom nu, skynd dig installere!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found