skal vi fjerne bloatware på Android-smartphone?

På grund af bloatware er smartphoneens interne hukommelse smal. Derfor fjerner meget af det bloatware. Men skal bloatware virkelig fjernes?

Et af højdepunkterne i Android er de mange forskellige valg af smartphones alt efter pris og behov. Mangfoldigheden af ​​valg af denne smartphone gør, at Android-brugere også står over for en række bloatware.

I øvrigt bloatware, hvad er de benchmarks, du kalder bloatware? Og om der skal slettes eller ej bloatware på en Android-smartphone?

  • Nemme måder at afinstallere Windows-software på ingen tid
  • Sådan afinstalleres mange standard 'Bloatware' Android-applikationer på én gang
  • Komplet liste over Asus Zenfone BLOATWARE, der SKAL FJERNES efter Root

Bloatware diverse

Mange tror på det bloatware er standardapplikationen, der er installeret fra det øjeblik smartphonen først kom ud af boks. Er det rigtigt? For i så fald er alt på en smartphone det bloatware. Runyem, hvis du siger indholdet på din smartphone bloatware alle?

Google Apps er ikke Bloatware

Fordi Android blev udviklet af Google, er det kun naturligt, at mange Google-applikationer allerede har gjort det forudinstalleret. Målet er klart, så din Android-smartphone kan køre perfekt på alle Google-tjenester. Selv Xiaomi-smartphones skal narres for at kunne bruge Google-tjenester. FYI, Nexus Android-smartphonen er fyldt med alle Google-applikationer.

Selvom jeg havde forudinstalleret, Google-applikationer kan fjernes, hvis det anses for unødvendigt. Nogle kan dog ikke slettes, fordi de er relateret til smartphone-arbejdssystemer, f.eks Google Play Butik og Google Play-tjeneste. Så Google-applikationen er det ikke bloatware.

Apps Downloader & Internet Google Inc. HENT Apps Produktivitet Google Inc. HENT

Så hvad er bloatware?

Begge bliver applikationer forudinstalleret, ApkVenue tænker mere bloatware som en ansøgning leveret af sælger alene. Leverandører som har ændret AOSP til at være dets brugergrænseflade har integreret andre applikationer til at understøtte sin ROM-ydeevne. Nå, dette kaldes_bloatware_.

Ud over at understøtte systemets ydeevne er der også bloatware der er installeret indbygget på grund af samarbejde. For eksempel applikationer som f.eks Ren mester, UC-browserog andre i form af tjenester bundtning. Du skal være fortrolig med dem, ikke?

Cheetah Mobile Inc Rengørings- og tilpasningsapps DOWNLOAD UCWeb Inc. Browser-apps HENT

Skal vi fjerne Bloatware?

Hvis du har en smartphone, der er udstyret med begrænset og fyldt lagerplads bloatwareog derefter slette bloatware er obligatorisk. Problemet er ved at slette bloatware på en smartphone får du ekstra lagerplads. Du kan slette bloatware ved hjælp af applikationen Fjernelse af systemapp hvis din Android har væretrod.

Jumobile Apps Developer Tools DOWNLOAD

Men husk, slet det bloatware der ikke er integreret i systemet. Normalt er der en erklæring om, at det ikke er sikkert at slette, hvis applikationen er integreret med smartphone-systemet. Programmer som operatør- og systemannoncer bundtning andre er helt sikre at fjerne, hvis du vil rengøre bloatware fra din smartphone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found