ikke et fupnummer! det er sådan, du kan få playstation 4 (ps4) gratis på internettet

Har du ikke midler til at købe PS4? Slap af, ApkVenue har en løsning. Hvis du følger følgende metode, kan du få PS4 gratis! Vil du vide hvordan?

Et af de mest populære konsolspil i dag, nemlig PS4. Hvem ønsker ikke at have en PS4? ApkVenue er sikker på at alle venner her vil have det. Men skat, ja det er prisen. PS4 er faktisk ret dyrt.

Har du ikke midler til at købe PS4? Slap af, ApkVenue har en løsning. Hvis du følger følgende metode, kan du få PS4 gratis! Vil du vide hvordan?

  • Vælg PS4, PS4 Pro, Xbox One eller Xbox One X? Forskellen ...
  • Der er PS4-spilindsprøjtningstjenester i Indonesien, kan du blive piratkopieret?

Sådan får du Playstation 4 (PS4) gratis på Internettet

Fotokilde: Billede: ShutterStock

Denne metode er lovlig, bruger ikke kortteknikker eller lignende. Men det kræver lidt tålmodighed og fasthed. Men fordi prisen er PS4, er Jaka sikker på, at det er værd at kæmpe for. Sådan gør du ...

Trin til at få PS4 gratis på Internettet

Trin 1

Først og fremmest besøg det navngivne sted Gokano, kan du afslutte det via det link, som ApkVenue har angivet nedenfor.

Besøg:Gokano-websted

Trin 2

Registrer i så fald ved at klikke "Tilmeld". Se billedet nedenfor for flere detaljer.

Trin 3

Hvis du er registreret og logget ind, skal du fortsætte med at klikke på papirflyikonet eller "Mission". Vælg derefter den kategori af mission, du vil arbejde på, der er Daglig mission, Ekstra mission, Social mission og Hurtig mission.

Trin 4

Hvis du har valgt en missionskategori, skal du udføre de tilgængelige opgaver. Selve opgaven er meget enkel i omrids, ligesom at vælge mellem Ja eller Nej og Del noget.

Trin 5

Når du har udført opgaven, får du point. Hvis pointene er samlet op til 2500, klik på gaveikonet eller "Priser". Udskift den derefter til en PS4, eller du kan også bytte den til en Xbox One. Fortsæt ved at indtaste din adresse og vente på, at prisen kommer.

Det er ikke svært rigtigt, ApkVenue selv har i øjeblikket samlet point op til 500 point. Held og lykke! Åh ja, sørg for at du også læser artikler relateret til PS4 eller andre interessante artikler fra Putra Andalas.

Banner: ShutterStock

VIS ARTIKLER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found