ikke et fupnummer! Sådan installeres et fingeraftryk på Android-skærmen

Smarttelefonudbydere udvikler i øjeblikket fingeraftryksscannere direkte på smartphoneskærme. ApkVenue har en genvej til de af jer, der ønsker at have en funktion som denne!

Privatlivsfaktoren er en vigtig ting i smartphone-udvikling. Så kom et sofistikeret sikkerhedssystem startende fra brug fingeraftryksscanner på HP-kroppen, brug ansigtsgenkendelse, og hvad der udvikles, er fingeraftryksscanning ved blot at berøre skærmen.

Vivo-leverandører har allerede introduceret deres smartphone-prototyper med funktioner fingeraftryksscanner på skærmen. Så du vil også have den slags funktion? Jaka har en måde!

  • Seje måder at gøre dit Android-mobilkamera til en fingeraftrykssensor
  • Undgå disse 5 ting for at få din smartphone til at holde fingeraftryk fra din smartphone!
  • Sådan åbnes en Android-applikation med fingeraftryk

Sådan installeres fingeraftryk på Android-skærmen

Metoden er meget let, fyre, med denne applikation ser du ud til at have super sofistikerede funktioner, nemlig fingeraftrykssensor på skærmen.

Trin 1

Først skal du downloade et kaldet program Fingeraftrykslåseskærm, kan du downloade via nedenstående link, fyre!

Apps Hjælpeprogrammer DOWNLOAD

Efter download skal du installere applikationen. Denne applikation belastes garanteret ikke med at ydeevnen på din smartphone, fyre. Når du er installeret, skal du åbne applikationen, så vil du se konfigurationsskærmen.

Du kan ændre baggrunden for tapetet, indstille tonen og vibrationen på denne låseskærm. Når du er færdig, vender du tilbage til hjemmet, og applikationen fungerer automatisk.

Trin 2

Når konfigurationen er afsluttet, fungerer denne applikation straks, og du kan straks prøve den. Sluk for skærmen, og tænd den derefter igen. Placer din finger på scannerikonet et øjeblik, og slip den derefter.

Denne applikation gør ikke din smartphone faktisk har fingeraftrykssensorteknologi, fyre. Dette er kun låse skærm der ligner en fingeraftryksscanner. Men denne applikation kan gøre din smartphones skærm mere sofistikeret til højre.

Læs også artikler om Fingeraftryk eller andre interessante artikler fra Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found