ingen behov for kurser! Denne tastaturapplikation kan gøre dig god til engelsk

Et tastaturapplikation kaldet Grammarly Keyboard er officielt frigivet i Google Play Butik. Denne applikation kan hjælpe dig Android-brugere med at blive gode til engelsk.

Forskellige tastaturapplikationer er tilgængelige for dig Android-brugere. Så mange, nogle gange Android-brugere er ofte forvirrede med at vælge, hvilket tastatur de skal bruge. For de af jer, der er forvirrede, har ApkVenue givet dig en gennemgang af de bedste tastaturapplikationer i 2017.

ApkVenue taler ikke om tastaturapplikationen og diskuterer ikke længere det bedste tastaturapplikation. Denne gang vil ApkVenue gennemgå et af tastaturapplikationerne på Android, hvilket bestemt er meget nyttigt for dig. Hvorfor? Fordi tastaturapp denne kan gøre dig til det god til engelsk.

  • Ikke QWERTY, dette er de 10 mærkeligste tastaturer i verden!
  • 15 seje tastaturapplikationer til Android, chatter er endnu sjovere!
  • Sådan sender du WhatsApp-meddelelser uden at røre ved tastaturet

Denne tastaturapplikation kan gøre dig god til engelsk

Ja. Ansøgning navngivet Grammatisk tastatur meget nyttigt for dem af jer, der ønsker at forbedre dine engelskkundskaber. Vi ved bestemt, hvor vigtigt engelsk er, især i den moderne æra med alle de teknologiske fremskridt i dag. Hvordan kan denne applikation så hjælpe os med at blive gode til engelsk? Følg nedenstående trin:

  • Installer applikationen Grammarly Keyboard. Du kan finde og installere denne applikation gratis eller gratis i Google Play Butik.
Apps Productivity Grammarly, Inc. HENT
  • Når du er installeret, skal du åbne Grammarly Keyboard-applikationen og logge ind ved hjælp af en af ​​de tilgængelige kontoindstillinger (Google, Facebook eller e-mail).
  • Efter at have haft en konto, gå til menuen Indstillinger på din Android> Vælg menu Tastatur og inputmetoder > Aktivér grammatik; Udskift også dit hovedtastatur med Grammarly.
  • Prøv tastaturet! Ingen grund til at bekymre sig, hvert ord eller grammatik fejl på engelsk rettes automatisk med det samme. Et eksempel er som på billedet nedenfor.

Det er en lille Jakas gennemgang af applikationen Grammarly Keyboard. Ved at bruge denne applikation som hovedtastaturet oplever du ikke længere misforståelser og pinlige begivenheder, der muligvis bare kan ske fordi tastefejl eller fejl grammatik dit engelsk. Held og lykke!

Læs også artikler om Android eller andre interessante artikler fra Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found