De 5 bedste gratis operativsystemer udover Windows, som du kan bruge

Hvis du leder efter det bedste alternative operativsystem udover Windows, som du kan bruge gratis, ser det ud til at du kan prøve et af følgende operativsystemer.

Microsoft Windows er et af de mest anvendte operativsystemer i dag. At have en række fremragende funktioner, generelt er prisen på en Windows prissat ret høj sammenlignet med andre operativsystemer.

Hvis du leder efter det bedste alternative operativsystem udover Windows, som du kan bruge gratis, ser det ud til at du kan prøve et af følgende operativsystemer.

  • Vær forsigtig! 5 Denne Windows-mappe skal du ikke slette
  • 9 måder at deaktivere spion på Windows 10
  • Hvorfor foretrækker spillere Windows frem for Mac eller Linux?

Denne gang vil JalanTikus give nogle anbefalinger til de bedste gratis operativsystemer udover Windows, som du kan prøve. Hvad er operativsystemet? Følgende er gennemgangen.

Bedste operativsystem bortset fra Windows

1. Linux

Først er selvfølgelig Linux. Linux er et gratis Windows-alternativ. Bortset fra at være gratis, er Linux også et ret let operativsystem til brug på en computer.

I nogle tilfælde foretrækker hackere Linux frem for Windows. Før du prøver Linux, skal du sørge for at kende nogle grundlæggende Linux-kommandoer, så du ikke bliver for forvirret, når du bruger den.

VIS ARTIKLER

2. Chrome OS

Dernæst er Chrome OS (Chromium OS). Operativsystemet oprettes online open source det er beregnet til brugere, der bruger meget tid på Internettet. Dette operativsystem er ret let, hurtigt og let at bruge til begyndere.

Download operativsystemet her: Chrome OS

3. FreeBSD

Den næste er FreeBSD. Det bedste operativsystem udover Windows bruges ofte til moderne servere, desktops og en række unikke platforme.

FreeBSD har været under udvikling i mere end 30 år. Forskellige funktioner avanceret netværk, sikkerhedog opbevaring du kan bruge det gratis her.

Download operativsystemet her: FreeBSD

VIS ARTIKLER

4. Stavelse

Den næste er Stavelse. Dette OS-alternativ til Windows tilbyder funktioner, der ofte bruges til hjemmebrugere og et lille kontor. Nogle værktøjer Der er enkle på stavelse startende fra Apache, Vim-teksteditor og Python-scripting.

At være et ret let OS, kan stavelse endda køre på 32-bit pc'er med 32 MB RAM.

Download operativsystemet her: stavelse

5. ReactOS

Endelig er ReactOS. Først lanceret i 1996 som en konkurrent til Windows 95, har dette operativsystem en grænseflade, der næsten ligner Windows.

Da det stadig er i Alpha-status, er der ikke meget, der kan gøres i dette alternative Windows-operativsystem.

Download operativsystemet her: ReactOS

Disse er nogle af de bedste operativsystemer, som du kan bruge gratis udover Windows. Hvis du har andre OS-anbefalinger, skal du ikke glemme det del i kommentarfeltet. Held og lykke!

Sørg også for at læse relaterede artikler Windows eller anden interessant skrivning fra Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found