3 måder at fjerne Kinemaster vandmærker gratis og nemt

Hader du at se Kinemaster skrive på din video? Slap af, du kan slette det ved at fjerne følgende Kinemaster vandmærke, bande.

Hobby med at lave videoer på mobiltelefoner, bande? I så fald skal du være bekendt med navnet Kinemaster. Denne applikation er meget populær i dag.

Kinemaster er det bedste videoredigeringsprogram på HP, der er let at bruge og tilbyder et utal af interessante funktioner til at producere fantastiske videoer.

Desværre vil gode videoresultater se mindre attraktive ud på grund af vandmærket eller vandmærket, der kommer fra selve Kinemaster-applikationen.

Så er der hvordan du fjerner Kinemaster-vandmærket? Selvfølgelig! Du kan fjerne Kinemaster-vandmærket på følgende måder, bande!

Sådan fjernes Kinemaster-vandmærket

Kinemaster-skrivning, der er snæver i videoen, får videoen til at se mindre attraktiv ud. Som et resultat ønsker mange brugere at fjerne vandmærket.

Hvordan så hvordan man kan slippe af med Kinemaster-skrivning på video? For at du ikke er nysgerrig, skal du bare kigge på følgende forklaring, bande.

1. Sådan fjernes Kinemaster-vandmærke ved abonnement

Den første måde at fjerne vandmærker på Kinemaster er at abonnere. Du vil også kunne nyde de leverede premium-funktioner.

- Trin 1: Åbn Kinemaster-applikationen på din Android-telefon eller iPhone. Klik derefter på logoet krone.

- Trin 2: Vælg abonnementsperiode Kinemaster Premium, enten pr. måned eller i et år.

- Trin 3: Du vil straks blive sendt til betalingssiden. Vælg den ønskede betalingsmetode. Klik derefter på Kunde.

- Trin 4: Følg betalingsfasen, indtil den er færdig, og få bekræftelse.

- Trin 5: Færdig. Du kan begynde at lave videoer uden at blive distraheret af Kinemaster-logoet igen.

Det var sådan at slippe af med Kinemaster-skrivning med opgrader til Kinemaster Premium. Du kan også nyde andre funktioner, der ikke er tilgængelige i den gratis version.

2. Sådan fjernes Kinemaster Watermark med Kinemaster Pro

Hvis der er en gratis, hvorfor skal du vælge en betalt? Normalt fjerner mange Kinemaster-vandmærket med Lucky Patcher. Men metoden er ret kompliceret.

Til det vil ApkVenue forklare, hvordan man fjerner Kinemaster-vandmærket uden Lucky Patcher ved hjælp af et navngivet MOD Kinemaster Pro, bande.

- Trin 1: Download Kinemaster Pro her først.

- Trin 2: Når filen er downloadet, skal du finde filen på lagringsmediet på mobiltelefonen. Klik på filen, og klik derefter på Installer det.

- Trin 3: Vent til den er færdig. Hvis du har, Åben ansøgningen.

- Trin 4: Opret en ny video, så finder du ikke Kinemaster-logoet på den video, du laver.

Hurtigt og let, ikke? Bortset fra at fjerne Kinemaster-vandmærket, kan du også nyde en række andre funktioner, der er tilgængelige i denne Kinemaster Pro, bande.

3. Sådan fjernes Kinemaster vandmærke med Kinemaster Diamond

Sådan slipper du af Kinemaster-vandmærket uden at betale kan også installeres Kinemaster Diamond. Denne MOD giver dig mulighed for at oprette Kinemaster-videoer uden vandmærke.

Kinemaster Diamond er en sydkoreansk fremstillet MOD, der kan bruges på Android eller iPhone. Denne MOD kan også downloades og bruges gratis, bande.

- Trin 1: Download Kinemaster Diamond her.

- Trin 2: Når du er downloadet, skal du kigge efter Kinemaster Diamond-filen på lagringsmediet. Klik på, og tryk derefter på knappen Installer det for at installere applikationen på mobiltelefonen.

- Trin 3: Vent på, at installationsprocessen er afsluttet. Hvis du har, Åben Kinemaster Diamond ansøgning.

- Trin 4: Kinemaster Diamond vil bede om tilladelse til at få adgang til video, fotos og lyd. Klik på Give lov til.

- Trin 5: Opret en ny video, og der er intet Kinemaster-vandmærke på den video, du lavede i applikationen.

Sådan fjernes vandmærker på Kinemaster gratis via MOd er faktisk meget let. Installer det bare på din mobiltelefon, og du kan straks lave en video uden vandmærke.

Selv efter fjernelse af Kinemaster-vandmærket kan du oprette dit eget vandmærke og føje det til videoen, så andre mennesker ved, at videoen er din.

Kinemaster Pro MOD APK-samling uden vandmærke

Bortset fra Kinemaster Pro og Kinemaster Diamond er der mange andre Kinemaster MOD'er, der også giver videoredigeringsfunktioner uden vandmærker.

Ikke kun en funktion uden vandmærke, Kinemaster MOD-samling det tilbyder også andre funktioner, der også er gratis. Den video, du laver, bliver meget mere interessant.

For at finde ud af, hvad Kinemaster MOD kan bruges sammen med en beskrivelse af dens funktioner og downloadlink, skal du bare klikke her, bande!

Andre applikationer til videoredigering Ud over Kinemaster

Bortset fra Kinemaster er der stadig mange videoredigeringsapplikationer på mobiltelefoner og pc'er, som du skal prøve. De tilbudte funktioner er også meget komplette og attraktive.

Denne videoredigeringsapplikation bruges også ofte af kendte YouTubers til at skabe interessant og kreativt videoindhold, bander.

Vil du vide noget YouTuber videoredigeringsprogram hvilket er let at bruge og velegnet til begyndere? Bare kig på anmeldelserne i den følgende artikel.

VIS ARTIKLER

Det var 3 hvordan du fjerner Kinemaster-vandmærket at du kan prøve. Uden Kinemaster-skrivning vil den resulterende video se mere attraktiv ud.

Bortset fra at være let og hurtig er der også en måde at slippe af med Kinemaster-skrivning på videoer gratis ved hjælp af en MOD, som kan downloades og bruges gratis.

Læs også artikler om Tech Hack eller andre interessante artikler fra Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found