6 super underlige, absurde og mest obskure spil nogensinde udgivet, vil du spille?

Som vi ved, er der masser af videospil, som vi nu kan spille på forskellige platforme, såsom pc'er, konsoller, gadgets og andre.

Som vi ved, er der mange computerspil som vi nu kan spille på forskellige platforme, såsom pc'er, konsoller, gadgets og andre. Antallet af videospil består af en bred vifte af forskellige genrer, gameplay og mål.

Når vi taler om formålet med et spil, viser det sig at være i branchen spil i øjeblikket er der en hel del computerspil at lavet med partiske mål, et sløret koncept og i sidste ende danner et absurd spil, men stadig nok sjovt og spilbar at lege. I stedet for at være nysgerrig, så tjek bare nedenstående spil.

  • 20 nyeste smartphones til oktober 2017-udgaven, fra Apple til Xiaomi!
  • 10 nyeste Android-smartphones september 2017-udgave
  • 10 nyeste Android-smartphones til august 2017-udgaven

6 Super underlige, absurde og mest uklare spil, der nogensinde er frigivet, vil du spille?

1. Seaman (PlayStation 2 & Dreamcast)

Til spillere 2000-generation, er måske bekendt med dette ene spil. Ja, et skabelsesspil Sega som blev frigivet på Playstation 2 og Dreamcast har et gameplay, der er ret absurd, hvor vi står over for en fisk, der har et menneskeligt ansigt i et akvarium.

Ikke noget antydning eller spilmissioner i begyndelsen af ​​spillet, hvilket vi kan gøre bare vær opmærksom på fisken, ikke sulte ihjel. Nogle gange får vi også en antydning, men indholdet af missionen er ikke særlig vigtigt Så ikke længe efter kom en frø til at ledsage ham. Alligevel er det ikke rigtig klart!

2. Japan verdensmesterskab (pc)

Japan verdensmesterskab er et spil fra Japan som har temaet hestevæddeløb. Først ser dette spil normalt ud med flere mennesker, der kører med deres heste på banen. Imidlertid, efter at have indtastet en kasse og startlinjen, begynder dette spil at blive underligt og uklart.

Du vil se heste, der ikke længere er normale, nogle er køre dæk, rulleskøjter, kruset hår, og nogle af dem er ikke længere heste, men zebraer, elefanter, giraffer og så videre. Selv racemåden er utrolig absurd, men det kan ikke benægtes, at dette spil faktisk er ret sjovt.

3. Enviro Bear 2010 (iOS og Android)

Dette ene spil kan også siges at være underligt og slet ikke klart. I dette spil vil du handle som en bjørn, der kører en bil. Mærkeligt, du kan kun bruge en hånd til at køre. Som et resultat kan du automatisk kun gøre en ting ad gangen.

Plus når du rejser, vil du står over for alle slags genstande, der falder ned i bilen, såsom fisk, sten og andre uden et klart formål. Så hvis du vil stresse let, skal du bare spille dette spil.

4. Skyl og gentag (pc)

Måske er dette et af de spil, der er helt uklare og også modbydelige. Ja, dette spil oprettet af en skaber og LGBT-aktivist bærer et tema homoseksuel som også bruges til at støtte LGBT-bevægelsen.

Dets indhold er slet ikke klart, kun bad en mand, der er nøgen. Vi er også nødt til at skrubbe hans bryst, ryg osv. Med sæbe. Når vi er færdige, bliver vi i stedet bedt om at vente på, at manden kommer tilbage, så vi kan bade ham igen. Det er ikke rigtig klart allerede!

5.Icarus Proudbottom & The Curse of the Chocolate Fountain (PC)

Ikke dårligere end det forrige spil, dette spil viste sig også at være meget mærkeligt og modbydeligt. At bære et absurd absurd koncept, hvor hovedpersonen er forbandet, så han konstant afføres. Skør igen, fordi snavset, der kommer ud, er så hårdt, kan den karakter, vi bruger, flyve, mens vi kæmper med mange fjender.

Bortset fra det ledsages vi også af en mærkelig ugle, der kan give denne hovedperson de forskellige behov, han har brug for. Konceptet er super underligt og rettet mod enhver. Dette spil kan væreHent gratis med lave specifikationer også.

6. Katamari Damacy (PlayStation 2)

Dette ene spil kan siges mesterværkfra et absurd spil. Med et lille budget har dette spil et mål, hvor vi skal være rul tingene op, så de kan danne en stor kugle, så senere kunne en prins bruge den til at sone for sin fars opførsel.

Alligevel er spillet lavet med dette modne koncept formået at høste stor succes og også meget produktiv for udvikleren. Fantastisk ja, absurd spil men meget rentabelt!

Der er 6 super absurde, underlige og mest obskure videospil, der nogensinde er frigivet. Så har du nogensinde spillet spillet ovenfor eller bare vil prøve dem? Skriv i kommentarfeltet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found