hvordan man løser kraft tæt applikation på Android

Din Android-smartphone oplever ofte kraft tæt eller fryser ofte og kan endda lide at gå alene? Her er hvordan man løser kraft tæt applikation

Android-smartphones er oprettet med alle komfortniveauer, der er perfekte. Ved at bruge operativsystemenheden fra Google kan du installere ethvert program, du vil bruge. Men indtil nu er der stadig applikationer som at lukke sig selv eller også kaldet tvangslukke applikationer på Android. hvad skal du lave?

Hvis den Android-applikation, du bruger ofte, lukker, betyder det, at der er en systemfejl fra din mobiltelefon. Til det er du nødt til at gøre en række ting, du skal gøre for at rette den tætte applikation på Android.

  • Sådan repareres et bærbar batteri, der løber hurtigt
  • Sådan repareres et bærbar batteri, der løber hurtigt
  • Sådan rettes Rearm Error 0xc004d307 i Windows

Sådan løses 'Force Close' -applikation på Android

1. Rens cachen for hvert program

Normalt, hvis du har et tvangslukningsproblem i bestemte applikationer, kan du prøve at rydde cachen i det program. Du lever til Indstillinger >Applikationsadministration >vælg applikationen >Ryd cache. Ved at gøre dette kan dit hovedproblem løses. Men hvis du stadig har problemer, kan du prøve Slet data for at slette dem alle, og prøv at genindtaste applikationen igen.

2. Geninstaller programmet

Hvis det er rigtigt, at din applikation stadig ikke kan køre normalt, kan du prøve at geninstallere din applikation. Du ved allerede hvordan, ikke? Afinstaller bare den problematiske applikation, så kig efter den samme applikation igen i Google Play Butik, og geninstaller den.

3. Genstart smartphonen

Den enkleste og meget, meget nemme måde at gøre næste er ved genstart smartphonen Din yndlings Android. På denne måde har du gjort det indirekte soft reset så din smartphone er klar til brug igen. Hvis det er muligt, skal du gøre dette hver dag for at holde din mobiltelefon i god præstation.

4. Fabriksnulstilling

De tre måder ovenfor er førstehjælp, når din Android-applikation har et problem. Hvis det allerede er dårligt, og du føler, at din smartphone faktisk bliver langsom, kan du gøre den sidste måde, det vil sige at gøre det Gendan fabriksindstillinger. Men inden du gør det, skal du sikkerhedskopi dine data først, så du ikke mister det, når du har foretaget en fabriksindstilling. Du kan læse Nemme måder at sikkerhedskopiere og gendanne alle Android-applikationer uden rod.

Nå, her er hvordan man løser den kraft tætte applikation på en Android-smartphone. Ovenstående trin er de første trin, du skal tage, når applikationen har et problem. Giv din mening og kommentarer i kolonnen nedenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found