en nem måde at beskytte din pc mod hackere, når du bliver snoket på

Vær forsigtig med hackers angreb. Gør det på denne måde, når hackere forfølger dig.

Cyberkriminalitet eller kriminalitet i cyberspace øges dag for dag. Enhver kan være hackere på kort tid, og enhver kan blive offer for denne forbrydelse. Dette vil selvfølgelig skade dig, fordi para hackere har let adgang til dine personlige data og oplysninger i enhver form.

Hacking på en computer er nu ikke længere noget fremmed for dine ører. Imidlertid er bekymring altid til stede i dit sind. Hvad er så løsningen? Til det giver ApkVenue en nem måde at beskytte din pc mod hackere der snoede om dine aktiviteter på computeren. Omtrent hvor let er det at beskytte din pc mod angreb fra mennesker hackere?

  • Sådan beskyttes dit bankdata-tyveri på Android mod virussproblemer
  • Sådan beskyttes din Android mod spam-svindel og phishing-svindel
  • Sådan låses og beskyttes private apps på Android

Nemme måder at beskytte pc mod hackere

For at din pc skal være sikker fra hackers forbrydelser, skal du fra nu af handle agtigt, ikke bare være forvirret og ikke vide hvad du skal gøre. Som ApkVenue sagde før, vil ApkVenue give en nem måde at beskytte din pc mod angreb på hackere der snoede på din computer. Det er let, du kan gøre det.

Brug Windows Event Viewer

Har du nogensinde hørt om dette? Ja, Windows Event Viewer at vise logmeddelelse fra både applikationen og systemet. Godt, logfiler den indeholder fejl, informationsbeskeder og også advarsler. Denne funktion viser enhver aktivitet, der forekommer på computeren, enten fysisk eller når den er forbundet til internetnetværket. OK, her er de trin, du skal gøre:

  • Åben Start og kør eller tryk samtidigt Windows-taster + R. Hvis du bruger et operativsystem, der er nyere end Windows XP, skal du bare indtaste smart søgning i startmenu.
  • Skriv 'i søgefelteteventvwr.msc'tryk derefter på knappen Gå ind.
  • Event Viewer-skærm vises på skærmen. Men hvis du bruger Windows Vista, skal du vælge en mulighed Blive ved.

  • Åben Systemlog. Log den gemmer de aktuelle dataposter, der er brugt, og præsenteres fuldt ud ved at vise dato og klokkeslæt. Selvfølgelig kan du med disse data nemt finde ud af, hvornår din computer sidst blev brugt.

Nå kan du finde ud af, hvem der har forsøgt at hacke din computer. På den måde kan du tage skridt til at forhindre det hackere gå længere. Hvis denne metode betragtes som ineffektiv af dig, skal du tage det med ro, ApkVenue har stadig en nem måde at beskytte din pc mod hackere mere for dig at gøre. Hvad er det?

Brug Virus og Malware Scan

Normalt uden at du ved det, hackere det er ikke kun fra udenforstående, du ikke kender. Folk tættest på dig kan nemt hacke din pc. Hvordan? Let, det kan være, at dine venner eller venner har installeret noget på din computer og skjult for systemet. Til det skal du også scanne din computer med flere antivirusprogrammer anti-malware.

Den nemme måde at beskytte din pc mod hackere denne kan du stole på. Hvis programmet er så ondsindet, at det ikke kan værescanning, hvilket betyder, at programmet har evnen til at skjule sig, så det kan undslippe både antivirus- og scannerscannere anti-malware. For det skal du scanne dit system på en måde scanning Windows online offline. Denne metode fungerer ganske godt fyre, Prøv.

Brug et andet internetnetværk end før

Når nogen overvåger din computer, er det en nem måde at beskytte din pc mod hackere den anden er, at du skal ændre det internetnetværk, som du plejede at bruge før, og oprette forbindelse til det nye netværk. Forstår du? Dette er det fyre, normalt para hackere det overvåger vores computere eller pc'er via det internetnetværk, vi bruger. Hvis det er tilfældet, kan du erstatte din internetforbindelse med noget andet, så det hackere har heller ikke længere adgang til din computer.

Hackere faktisk gør de altid irriterende handlinger, især når de forsøger at hacke sig ind i vores privatliv såsom finansiel information, vores adgangskoder til sociale medier osv. Efter din mening, hvilket er en nem måde at beskytte din pc mod hackere er den mest effektive måde at gøre det på? Del i kommentarfeltet nedenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found