dette er grunden til, at hele det mørke univers-film blev annulleret, en komplet flop?

Havde planlagt at konkurrere med Marvel-filmuniverset, MCU, her er grundene til, at det mørke univers endelig mislykkedes.

Siden Marvel Studio har med succes gjort liv i Hollywood-biografens verden med sit filmunivers berettiget Marvel Cinematic Universe (MCU), nu konkurrerer mange andre studier om at gøre det samme.

For eksempel DC Comics med sit filmunivers navngivet DC udvidet univers (DCEU), som desværre stadig ikke er i stand til at konkurrere med MCU.

Derefter, hvad der i øjeblikket diskuteres, er studiets filmiske univers Universalbilleder som får navnet Mørkt univers.

Efter udgivelsen af ​​sin første film med titlen The Mummy i 2007 blev det filmiske univers Dark Dark Universe derefter sagt at være en fuldstændig fiasko, indtil projektet blev annulleret.

Men hvad er den virkelige grund til, at det mørke universes filmunivers mislykkedes, og dets produktion blev annulleret, selvom alle koncepter var blevet omhyggeligt forberedt?

Det tidlige koncept for det mørke univers Cinematic Universe

I modsætning til MCU eller DCEU er Dark Universe et filmunivers fyldt med klassiske monsterkarakterer fra de film, de har lavet før.

Konceptet med at dyrke Dark Universe-film er også ret modent.

Det kan ses hvornår Alex Kurtzman hvem er instruktør for filmen The Mummy meddelte straks sin tilstedeværelse 7 andre Dark Universe-film skønt hans første film endnu ikke blev frigivet.

Disse film er Invisible Man, Frankenstein, Bride of Frankenstein, Dracula, Creature from the Black Lagoon, Phantom of the Opera og Hunchback of Notre Dam.

Ikke kun det, de er også kommet ind navnene på potentielle Hollywood-skuespillere der vil portrættere figurerne i disse monstre.

Kald det Johnny Depp, der skal spille karakteren Invisible Man, Javier Bardem som Frankenstein, Angelina Jolie som Bride of Frankenstein, til Dwayne Johnson som The Wolfman.

Fra et antal navne på de bedste Hollywood-stjerner skal du have forestillet dig, hvor mange penge Universal Pictures vil udbetale for at producere disse Dark Universe-film?

Dark Universe-premierefilm, The Mummy Failed

Det blev engang indvarslet, at det desværre ville sælge godt på markedet åbningsfilmen fra det filmiske univers Dark Dark Universe dette oplever bare den modsatte skæbne, bande.

Mumien som er genstart fra den bedst sælgende film med en lignende titel, udgivet i 1999, modtog den faktisk negative anmeldelser fra publikum og filmkritikere.

Faktisk er denne film kun i stand til at opnå tomatometer rating på 16% på webstedet Rotten Tomatoes.

Ikke nok med det, fiaskoen i filmen The Mummy bliver også mere og mere synlig, når filmen har brugt et stort beløb 195 millioner dollars det tjente kun billetkontoret 410 millioner dollars kun.

Selvom det ikke oplevede et tab, var det indtægtstallet, som filmen opnåede genstart dette er klassificeret som meget lille bande.

Den usynlige mand bliver film Selvstændig

Efter at have fejlet fuldstændigt i sin første film tøvede Universal Pictures til sidst med at fortsætte film fra det næste filmunivers i Dark Universe.

De er bekymrede for at de falder i det samme hul og ender annullere alle Dark Universe-filmprojekter inklusive rækken af ​​Hollywood-skuespillere, der vil være involveret i det, der tidligere er lækket til offentligheden.

Imidlertid kom chokerende nyheder pludselig op to år efter, at Dark Universe-projektet blev annulleret eller for at være præcist i maj sidste år

Universal Pictures annoncerede overraskende udviklingen af ​​filmen Den usynlige mand som oprindeligt ville være en del af det mørke univers.

Det blev rygter om, at det mørke universes filmunivers ville stige, men instruktøren, Leigh Whannel, benægtede straks dette.

Han forklarede, at Den usynlige mand var til stede som film uafhængig som ikke har noget at gøre med Dark Universes første film, The Mummy.

Interessant er det ikke kun konceptet med filmen, der er blevet ændret, skuespillerne Johnny Depp kunne heller ikke spille en rolle i denne film, bande.

Den usynlige mand har succes på markedet

Efter officielt annulleret Dark Universe-filmprojektet udgav Universal Pictures endelig filmen The Invisible Man uafhængig i februar i år.

Medvirkende Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge og en række andre populære Hollywood-stjerner er filmen The Invisible Man uventet meget efterspurgt på markedet.

Derudover fik denne film også meget respons og ros fra seere og kritikere, der var forbløffet over, hvad denne gyserfilm har præsenteret.

Faktisk har filmen The Invisible Man også formået at lomme den tomatometer rating på 92% på Rotten Tomatoes-siden, som er meget forskellig fra filmen The Mummy.

Årsagen til, at det mørke univers mislykkedes totalt og blev annulleret

Fra diskussionen i de foregående punkter, hvad er så årsagen til Dark Universes fiasko bortset fra den dårlige første film?

Ifølge formanden Universal Film Entertainment (UFEG), Donna Langley, beslutningen om at skabe et filmisk univers kombinerer alle de klassiske monsterkarakterer Universal Pictures, indrømmer han, er ikke en god idé.

Årsagen er, at ikke alle ønsker dette. Derudover, selvom hver Universal monster karakter er meget ikonisk, men indarbejde dem i filmen delt univers heller ikke altid på arbejde.

Nå, det var diskussionen om, at Universal Pictures-studiets mislykkede filmuniversprojekt mislykkedes.

Fra diskussionen ovenfor kan det konkluderes, at ikke alle vellykkede skridt taget af MCU kan være vellykkede i andre filmuniverser, herunder dette mørke univers.

Hvad synes du? Del din mening i kommentarerne nedenfor!

Læs også artikler om Film eller andre interessante artikler fra Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found