7 wifi-funktioner, som du måske ikke har prøvet

Bortset fra at sende et internetsignal viser det sig, at der er en WiFi-funktion, som mange måske ikke kender!

Selvfølgelig bruges WiFi-funktionen i dit hus kun til at overføre netværket til de smartphones og bærbare computere, du bruger. Faktisk er der faktisk flere andre fordele ved et WiFi-signal, der også hjælper dit liv.

Hvis du ikke ved, hvilke WiFi-funktioner du kan bruge til dine daglige aktiviteter, denne gang Street Rat vil dele det med dig. Men brug ikke denne funktion på et gratis WiFi-netværk. Fordi der er Disse 5 farlige ting, når du bruger gratis WiFi.

  • Sådan får du et gratis WiFi-hotspot
  • Sådan ser du WiFi-adgangskoder på Windows 10, den nemmeste og mest praktiske!
  • 15 nemmeste måder at styrke WiFi-signal, stream jævnt Jaya!

WiFi-funktioner, du måske aldrig har prøvet

1. Synkroniser HP med bærbar computer trådløst

Hvis du tidligere skulle bruge et USB-kabel, hvis du ønskede at overføre data fra en smartphone til en bærbar computer eller omvendt, kan du nu bruge WiFi som mellemled. Du skal bareHent forskellige applikationer tilgængelige på Google Play, såsom WiFi File Explorer, Dazzboard, Awesome Drop, Xender og mange flere.

2. Skift smartphone så fjernbetjening

Ved at udnytte den eksisterende WiFi-forbindelse kan du gøre din smartphone til en fjernbetjening til din pc og laptop, ved du. Det er virkelig let, du bliver Hent bare ansøgning Gmote på Google Play. Nå, hvordan man kører det, kan du læse Sådan styres en computer via HP.

3. Udskriv trådløst

Hvis du har en printer med den medfølgende funktion trådløs ved hjælp af et WiFi-signal betyder det, at du kan sende data til din printer til udskrivning med det samme. Det er virkelig godt, ikke?Print mens sorgløs på madrassen uden at skulle tilslutte kabler.

4. Overfør fotos fra et digitalt kamera

Overførsel af fotos fra digitale kameraer til smartphones eller computere og bærbare computere kræver ekstra indsats, især hvis dit kamera ikke har en WiFi-funktion. Heldigvis er der nu et SD-kort, der allerede har WiFi indbygget i det ved du det! SD-kort navngivet Eye-Fi Mobi det her vil blive adgangspunkt alias hot spot som du kan oprette forbindelse til smartphones og laptops eller computere for at overføre data.

5. Del data fra computer til anden computer

Hvis du arbejder med dine venner i et rum med det samme WiFi-netværk, er der en nem måde at overføre filer på, ved du. En af dem er ved hjælp af DropBox-applikationen, som automatisk ændrer datatransmissionstilstanden over WiFi, hvis din computer og dine venner er på et WiFi-netværk.

6. Tilslut smartphone til højttaler

Du kan også bruge et WiFi-netværk til at forbinde din smartphone eller laptop til højttaleren, ved du. Hvad der er klart, skal du først sørge for, om din højttaler understøtter WiFi-netværk, ja. Faktisk er der i øjeblikket stadig et par højttalere, der allerede har WiFi i dem.

7. Skærmspejling fra smartphone til bærbar computer

Endelig kan du bruge et WiFi-signal til at vise skærmen på din smartphone til en bærbar computer eller pc. Du skal bare bruge et par ekstra applikationer til at vise skærmen på din smartphone til en bærbar computer eller pc, såsom AirDroid, Mobizen og andre.

Det er nogle WiFi-signalfunktioner, der også er nyttige til dine aktiviteter. Men det viser sig, at der også er, ved du det 5 WiFi-funktioner på smartphones, der sjældent bruges. Glem ikke at læse det, så dit liv bliver lettere.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found