forbudte søgeord på google, der garanteret gør dig forbløffet

Som en velkendt søgemaskintjeneste viser Google sig at levere specielle nøgleord, der er lavet for at gøre det lettere og underholde dig.

Nogle af jer ved måske bedre Google som tjenesteudbyder søgemaskiner største i verden. Derudover ved du måske også, at Google er den gigantiske figur bag succesen med Android, som dominerer smartphonemarkedet. Men vidste du, at Google er fuld af overraskelser?

Som du ved, udvikler Google faktisk spil i hemmelighed. Men det er ikke kun spil, det viser sig, at Google også har dem nøgleord hemmelighed!

  • 6 hemmelige spil, der ejes af Google, har du spillet det?
  • Overraskelse! Du kan spille Solitaire og Tic Tac Toe på Google Søgning
  • Google-søgning flydende på indonesisk, kan inviteres til chat!

Forbudte søgeord på Google

Som tjenesteudbyder søgemaskiner, Google tilsyneladende leverer nøgleord specielt designet til at overraske dig. Nogle af de forbudte søgeord på Google er:

1. Lav en tønderulle

Når du er inaktiv på kontoret og forvirret over, hvad du skal gøre, kan du prøve at skrive dine nøgleord bare for sjov Lav en tønderulle på Google. Resultatet? Nøgleord forbudt Dette får din browser til at rotere 180 grader.

2. Skæv

Ved at skrive nøgleordSkæv i Google-søgefeltet kan du prankere dine venner. Årsagen er, når du skriver Skæv på Google, så snart Enter-tasten trykkes, bliver din vens browserdisplay kursiv. Vip som om din vens skærm er brudt. Egnet til prank til venner, ikke?

3. Dollarkonvertering

"Hvor meget koster valutakursen fra 500 $ til rupiah?". Hvis du er forvirret over at besvare det, skal du straks indtaste et nøgleord Dollar i Google-søgefeltet. Resultatet? Du finder et søgeresultat i form af en kolonne, der indeholder valutakursen fra amerikanske dollars til rupiah. Derefter skal du bare multiplicere dollarværdien ved hjælp af en lommeregner.

4. Lommeregner

Efter at have kendskab til valutakursen mellem dollar og rupiah, behøver du ikke skifte til en lommeregnerapplikation. Stadig på Google, skriv bare nøgleordLommeregner, så det vises dialog boks lommeregner til dig.

5. Flyveplan

Næsten det samme nøgleordDollar som giver dig mulighed for at kontrollere konverteringen af ​​dollars til rupiah, du kan bruge nøgleordFlyvningen for at kontrollere flyafgangsplanen. Du har ikke brug for en særlig ansøgning for at se afgangsplanen, ikke? Når du har fundet den rigtige tidsplan, kan du bruge Traveloka-applikationen eller noget andet til at få billetten.

Apps Hjælpeprogrammer PT Traveloka Indonesien DOWNLOAD

6. Zerg Rush

Forvirret over hvilket spil man skal spille? Bare skriv Zerg rush i Google-søgefeltet, og tryk derefter på Enter. Resultatet bliver du ikke ført til a link eller en liste over interessante spil, men din browserskærm skifter til boks spil!

Det er lidt unøjagtigt at kalde det et spil nøgleord forbudt på Google denne vil gøre dine søgeresultater forsvundet og rodet. Mens du venter på, at det går i stykker, kan du skyde bogstavet O, som angriber ved at trykke på mus og indsamle point.

7. Google Beatbox

Hvem kan godt lide at bruge Google Translate til at oversætte fremmedsprog? Hvis du er en af ​​dem, kan du prøve at skrive eller kopier indsæt disse ord pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch på Google Oversæt.

Når du er på Google Translate, skal du oversætte ordene fra indonesisk til tysk. Blive ved vælg Audio Subtitles. Resultatet? Du vil høre musik som slå boks på Google Oversæt.

Er det ikke spændende? Det er de 7 forbudte søgeord på Google, der er nyttige til at slippe af med kedsomhed og også lette dine aktiviteter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found