pas på! 5 langsomme tilfælde på denne bærbare computer viste sig at være forårsaget af antivirale stoffer

Selvom det er nyttigt til beskyttelse af bærbare computere mod virusangreb, kan antivirus faktisk få den bærbare computer til at bremse, også langsomt, ved du! Her er 5 langsomme tilfælde på bærbare computere forårsaget af antivirus.

Antivirus er faktisk software oprettet til at håndtere vira, der får en enhed til at bremse, også langsom. Men har du nogensinde forestillet dig det software denne faktisk gør din pc eller laptop langsom?

Ja, udover at rense vores bærbare computere fra forskellige vira, kan antivirus faktisk få den bærbare computer til at bremse, når de udfører bestemte aktiviteter. Hvad som helst? Her er 5 langsom sag på en bærbar computer forårsaget af et antivirusprogram.

  • 7 Dette viser årsagen til langsomt internet på din smartphone
  • Alert! Dette er løsningen på at bruge den rigtige anti-langsomme WhatsApp
  • 5 årsager til langsom smartphone og hvordan man kan overvinde dem

5 langsomme sager på denne bærbare computer er forårsaget af antivirus

1. Indlæser et websted

I aktivitet browsing ved hjælp af en bærbar computer, har du nogensinde følt processen Indlæser længe nok til at åbne et websted? Dette kan skyldes det antivirusprogram, du bruger. Faktisk kan eksistensen af ​​et antivirus forårsage et fald i hastighed Indlæser et sted på en bærbar computer op til 11-16%.

2. Download applikationen

Bortset fra at åbne et websted, kan antivirus faktisk forårsage et fald i hastigheden på den bærbare computer, når de downloader applikationer eller programmer. Ja, brugen af ​​antivirus kan medføre et fald i laptopens ydeevne, nårHent applikationer så meget som 3-4%.

3. Start af applikationen

Ud over forskellige aktuelle aktiviteter browsingkan tilstedeværelsen og brugen af ​​antivirus også medføre, at den bærbare computer bliver langsommere, når den startes.lancering et program eller en applikation. Et fald i ydeevne, i dette tilfælde hastighed, på en bærbar computer falder med 9-15%, når du starter en applikation.

4. Installer applikationen

Brugen af ​​antivirus forårsager faktisk det største fald i hastighedsydelse på bærbare computere til denne ene aktivitet. Ja, eksistensen af ​​et antivirus på din bærbare computer viser sig at medføre et hastighedsfald på 26-35%, når du prøver at installere et bestemt program eller program. Helt et betydeligt fald i hastighed, ikke?

5. Kopiering af filer

Bortset fra de ovennævnte fire ting vil en yderligere aktivitet på din bærbare computer sænkes, også langsom på grund af eksistensen af ​​et antivirus, nemlig kopiering af filer. Ja, under processen med at flytte filer, hvad enten det er fra en mappe til en anden, disk til disk Ellers vil denne proces, indtil der kopieres eller modtages filer mellem enheder, opleve et hastighedsfald på 7-18%.

Det er fem langsom sag på bærbare computere, som viste sig at være forårsaget af tilstedeværelsen og brugen af ​​antivirale stoffer. Er din bærbare computer en af ​​dem, der oplever de fem ting ovenfor? Alligevel betyder det ikke, at du skal stoppe med at bruge antivirus. Fordi denne software stadig er vigtig for at beskytte din bærbare computer mod forskellige vira og malware.

Læs også artikler om Antivirus eller andre interessante artikler fra Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found