Fantastisk! Disse 6 gratis software kan erstatte titusinder af software!

Har du brug for premium software? I så fald behøver du ikke længere bekymre dig. Gennem denne artikel vil ApkVenue fortælle dig om 6 gratis software til erstatning af premium-software.

At få professionelt arbejde med en computer kan selvfølgelig ikke adskilles fra rollen premium software. Men det skal bemærkes, at prisen på premium-software er ret dyr. Nogle er endda i intervallet mellem millioner og titusinder af rupiah.

Nogle eksempler på premium software er Microsoft Office, Adobe og andre. Så har du brug for denne software? I så fald behøver du ikke længere bekymre dig. Gennem denne artikel vil ApkVenue fortælle dig om 6 gratis software erstatning for premium software.

  • Lækker! Her er udseendet af Samsungs Premium-foldbare smartphone
  • SJOVT! SALON Premium-applikationen er endelig her i Jakarta
  • Sådan får du Premium Brain Duel gratis

6 gratis software til erstatning af premium-software

Hvis du er en professionel arbejdstager, der bruger en computer, er premium software support naturligvis meget vigtig, og du har brug for det. Men den meget dyre pris får dig helt sikkert til at tænke igen og igen. Men rolig, der er en løsning fra Jaka. Problemet er, at der er 6 gratis software til at erstatte premium-software, som det følgende.

1. GIMP som erstatning for Photoshop

Den første er der GIMP. GIMP står for GNU Image Manipulation Program. Dybest set kan denne software tjene som erstatning Adobe Photoshop. Lille filstørrelse, under 100 MB. Men denne software har næsten alle funktionerne i Adobe Photoshop.

Fotokilde: Foto: GIMP

Med denne software kan du nu spare omkring $ 200 IDR 6,5 millioner om året, fordi du ikke længere har brug for at købe en Adobe Photoshop-licens.

Foto- og billedbehandlingsapps GIMP-teamet DOWNLOAD

2. Gravit som erstatning for Illustrator

Næste er der Gravit. Man kan sige, at denne software er en gratis version af Adobe Illustrator. Selvom det er gratis, siger mange, at denne software er meget mere intuitiv end Adobe Illustrator.

Foto med tilladelse fra: Foto: Libre Graphics World

Takket være denne software kan du nu spare rundt IDR 6,5 millioner om året, ligesom GIMP, fordi du ikke længere har brug for at købe en Adobe Illustrator-licens.

Apps Produktivitet Gravit DOWNLOAD

3. Lightworks som erstatning for Premiere Pro

Nå, denne gang er der Lysværker som du kan bruge som erstatning Adobe Premiere Pro. Ikke kun er det gratis, det ser ud til, at denne software også er en Emmy-prisvinder.

Foto med tilladelse fra: Foto: Softonic

Hvis du bruger denne software, kan du gemme op til IDR 6,5 millioner om året, ligesom de to foregående software. Fordi med dette behøver du ikke længere købe en Adobe Premiere Pro-licens.

Apps Video og lyd EditShare LLC DOWNLOAD

4. DraftSight som erstatning for AutoCAD

Næste er der DraftSight som du kan bruge som erstatning AutoCAD. Ikke kun gratis, denne software er relativt let med en lille størrelse. Selvom det er lille, er det stadig i stand til at erstatte AutoCAD.

Foto med tilladelse fra: Foto: Softonic

Denne software giver dig mulighed for at spare op til IDR 16,5 millioner om året. Wow! Antallet af tal er ret stort, ikke? Problemet er, at du ikke længere har brug for at købe en AutoCAD-licens, hvilket er ret dyrt.

Dassault Systemes Produktivitetsapps DOWNLOAD

5. Blender som erstatning for 3ds Max

Den næste software er der Blender som er en erstatning for 3ds Maks. Denne software har vist sig at være meget brugt af professionelle udviklere. Selv så vidt Jaka ved, 3D-modellering af tegn Final Fantasy XIII lavet ved hjælp af denne software.

Fotokilde: Foto: Stack Overflow

Denne software får virkelig din tegnebog til at smile. Årsagen er, med dette kan du spare op til 47 millioner IDR om året. Besparelserne er ekstraordinære!

Apps Photo & Imaging Blender Foundation DOWNLOAD

6. Libre Office som erstatning for Microsoft Office

Endelig er der Libre Office som fungerer som erstatning for Microsoft Office. Generelt set ligner Libre Office Microsoft Office 2007faktisk meget ens. Selve denne software er bevist at være i stand til at erstatte Microsoft Office godt, fordi softwaren er blevet standardstandarden Ubuntu Linux.

Fotokilde: Foto: PC World

På grund af denne software kan du nu spare op til $ 200 IDR 3 millioner rupiahved selvfølgelig ikke længere at skulle købe en Microsoft Office-licens. Ikke dårligt, ikke? Men hvis du stadig ikke kan komme væk fra Microsoft Office, kan du prøve at læse følgende tricks fra JalanTikus.

Office-apps og forretningsværktøjer DOWNLOAD LibreOffice.org VIS ARTIKLER

Det var det, han blev informeret om 6 gratis softwareudskiftninger til premium-software fra Jaka. Forhåbentlig er dette nyttigt for dig! Glem ikke at efterlade din mening i kommentarfeltet!

Banner: 2BrightSparks


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found