en anden fingeraftryksfunktion på smartphones, der sjældent bruges!

Det er ikke sejt, hvis fingeraftrykssensoren på en smartphone kun bruges til at låse smartphonen op. For at gøre det endnu køligere, lad os prøve en sej måde at ændre fingeraftrykssensorens funktion fra gademusen på!

Siden Æble introducerer teknologi Tryk på ID på iPhone 5s svinger også trenden med fingeraftrykssensorer til at sikre smartphones. Selv nu begynder mange billige smartphones at blive udstyret med fingeraftrykssensorer.

Det kan ikke benægtes, fingeraftryk på smartphones giver mere værdi og får dem til at se seje ud. Men kender du de andre funktioner i fingeraftrykssensoren på en smartphone?

  • Seje måder at gøre dit Android-mobilkamera til en fingeraftrykssensor
  • Den bedste applikation til at låse applikationer på Android (supportfingeraftryk)

Fingeraftrykssensorfunktion på smartphone

Enten bag kroppen eller foran ved at forbinde den med Home-knappen på en smartphone, bruges fingeraftrykssensoren på en smartphone normalt kun til at låse skærmen op. Nogle smartphones giver en fingeraftrykssensor mulighed for at tage fotos, tage telefonen og mere. Standard!

Selvom du vil, kan din smartphones fingeraftrykssensor gøres mere sofistikeret du ved! Vil du vide hvordan?

Sådan laver du en smartphone-fingeraftrykssensor mere sofistikeret

Uden rod og uden at være kompliceret kan du ændre fingeraftrykssensoren på din smartphone for at være mere sofistikeret. Så sofistikeret som Google Pixel's Pixel Imprint, som kan bruges til at kontrollere meddelelsespanelet og rulle. Tricket er:

  • Download og installer Fingeraftryk Gesture ansøgning.
Apps Produktivitet TH-spil DOWNLOAD
  • Når du er installeret, skal du straks åbne og aktivere tjenesten Fingeraftryk gestus på din smartphone.
  • Derefter kan du straks begynde at indstille, hvilke funktioner der skal udføres fingeraftryk når du tryk på enkelt gang, tryk på 2 gange eller gør stryg. Du kan indstille at erstatte tænd / sluk-knappen, åbne applikationer, kontrol skifte og medierne eller andre seje ting.
VIS ARTIKLER
  • Især for at slukke for smartphone-skærmen ved hjælp af fingeraftrykssensoren skal du give rootadgang til Fingerprint Gesture-applikationen.
  • Åh ja, du kan bruge Fingerprint Gesture til hurtig adgang til forskellige yndlingsapplikationer ved hjælp af menuen Berøringspanel-ikon. Vælg så bare et hvilket som helst program, der vil blive inkluderet i genvejen.

Let og sejt, ikke? Så for dem af jer, der har en smartphone med en fingeraftrykssensor, skal du skynde dig og prøve at gøre din smartphone mere sofistikeret!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found