nostalgi! disse 6 legendariske spil tilpasset til Android

Med smartphones og tablets opdateres de gamle klassiske spil, der ikke var så gode med hensyn til grafik, til at blive virkelig fantastiske spil!

Takket være smartphones og tablets opdateres de gamle klassikere, der ikke var så gode med hensyn til grafik, til at blive nogle virkelig fantastiske spil!

Hvis du stadig husker Nintendo- og SEGA-spil, vil du måske blive forbløffet efter at have læst denne artikel. godt denne gang vil jeg diskutere nogle af de sejeste klassiske spil fra fortiden, der nu er på Android.

  • 8 PPSSPP Android-eventyrspil med bedste gameplay og grafik
  • Hvorfor kan Playstation 4 (PS4) ikke spille piratkopieret endnu? Dette er grunden
  • Spændende Abis! Sådan spiller du PS2-spil på pc / bærbar computer uden lag

Nostalgi! Disse 6 legendariske spil tilpasset til Android

1. TETRIS Blitz NA

Dette spil er et af de spil med de mest interessante og fantastiske funktioner, for her vil du være komponere fra striber som senere genererer et point, her er det også udstyret med udfordringer og niveau niveauer, fordi jo højere niveau jo højere point + bonus har du.

2. PAC-MAN

PAC-MAN er et retro arkadespil, her kan du slutte dig til millioner af fans af dette spil rundt om i verden og konkurrere ved hjælp af turneringstilstanden, PAC-MAN er nu tilgængelig GRATIS til at spille!

3. Virtua Tennis Challenge

Dette populære spil blev lavet af Sega blandt teenagere og børn for at udfylde de mættede dage. Dette spil er meget interessant med HD-billeder og en mission om at vinde. Dette spil er et spil franchise verdens førende tennis.

4. Sonic the Hedgehog 2

Et af de mest populære eventyrspil nogensinde, gaming pindsvinet Sonic Dette er meget forbløffende, fordi det har en meget god grafisk skærm og lyd, der understøtter spillet, dette spil er også udstyret med nyt indhold, der får dig til at føle dig hjemme, når du spiller det.

5. DuckTales: Scrooge's Loot

Her er du tildelt at finde fem legendariske skatte der findes flere steder, nemlig Himalaya, Amazon, Transsylvanien, Afrika. Men her skal du også være forsigtig, fordi der er en ond heks, der er klar til at hindre din mission for at finde disse skatte.

6. FINAL FANTASY V

Spil udviklet og produceret af Square Co., i 1992 og oprindeligt udgivet til Nintendo Super Famicom. Dette RPG-spil, der har navnet Final Fantasy V, er faktisk meget populært, her kan du vælge en karakter og en passende titel, som du kan spille med en 2D-karaktermodel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found