vidunderlig! Sådan sender du en e-mail til dit mobiltelefonnummer

Har du nogensinde været nødt til at sende en e-mail, der var presserende og skulle leveres med det samme? I så fald skal du bare sende en e-mail direkte til mobiltelefonnummeret. Sådan sender du en e-mail til et mobiltelefonnummer!

Har du nogensinde været i en presserende tilstand for at skulle sende e-mail og skal leveres med det samme? I så fald kan du sende en e-mail direkte til telefonnummer.

CloudHQ har oprettet en Chrome-udvidelse, der lader dig sende e-mails direkte til ethvert telefonnummer fra Gmail. Hvordan gør du det?

  • 10 Chrome- og Firefox-udvidelser til webudvikling
  • 10 Must-Have Chrome-udvidelser til webdesignere og -udviklere
  • 5 bedste Google Chrome-udvidelser til studerende

Sådan sendes e-mails til mobilnumre

Tilføj udvidelsen "Din e-mail til SMS"

Udvidelsen hedder "Din e-mail til SMSDenne udvidelse tilføjer et ikon "mobiltelefon" til din Gmail-indbakke, så du kan videresende din e-mail til dit mobiltelefonnummer.

Sådan sendes e-mail til mobilnummer

Yderligere kan du se metoden nedenfor.

Åben browserChrome på din bærbare / pc-computer, tilføj udvidelsen Din e-mail til SMS. Glem ikke Log på til din Google-konto.

Åbn derefter Gmail fra browseren, vælg den e-mail, du vil sende. Når du har valgt, kan du se mobiltelefonikon i din indbakke og klik at. Første gang du skal tilmeld dig først og tillad den anmodede adgang fra udvidelsen. Du indtast mobiltelefonnummer formål, brug +62 kode for Indonesien. Rediger beskedens titel, hvis du vil, og klik på "Fordward som sms". Derefter modtager modtageren en SMS-e-mail.

Færdig! Så enkelt som det, modtager modtageren en SMS med en titel og en link som indeholder din e-mail. Du kan også svare direkte via e-mail. Held og lykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found