hvordan man laver et Android-tastatur så sofistikeret som et computertastatur

Komforten og funktionerne på et smartphone-tastatur er bestemt langt bag et fysisk tastatur, især sammenlignet med et computertastatur. Denne gang har ApkVenue seje tip. Sådan oprettes et Android-tastatur så avanceret som et computertastatur

Smartphones med fysiske tastaturer var engang prima donna. Imidlertid har udviklingen af ​​mobile operativsystemer og skærmkvalitet bedt smartphone-leverandører om at opgive fysiske tastaturer og helt stole på berøringsskærme. Så til navigation og indtastning af meddelelser stoler vi på virtuelt tastatur.

Fordi det kun er afhængig af berøringsskærmen, er komfort og funktioner bestemt langt bagefter fysisk tastatur især sammenlignet med computerens tastatur. Rapportering fra Wonderhowto har ApkVenue en måde at gøre dit smartphone-tastatur så sofistikeret som et computertastatur. Uden yderligere ado, her er hvordan.

  • Sådan bruges Xperia Keyboard på alle typer Android uden rod
  • Tricks til at rense tastaturet fra støv nemt og hurtigt
  • Sådan ændres udseendet på Android-tastaturet med dit eget billede

FREMSKREDEN! Sådan gør du et smartphone-tastatur så sofistikeret som en computer

1. Installer Inputting Plus-applikationen

Ansøgning Indtastning Plus: Ctrl + Z / F / C / V lavet UdviklerFangst nu Dette er ikke en tredjeparts tastaturapp, men kun en plugins, så du holder fast i din yndlings tastaturapp. Den måde, det fungerer på, er enkel, når du bruger tastaturet, vises det genvej fra Inputting Plus-appen. Når du trykker på den, vises den pop opteksteditor komplet med funktioner fortryde, gentag, findeog erstatte. Disse funktioner kan naturligvis øge dit produktivitetsniveau, når du skriver på en smartphone.

Download Inputting Plus: Ctrl + Z / F / C / V

2. Aktiver Inpututting Plus i tilgængelighed

Efter dig installere og åbn det, det næste trin er at aktivere Inputting Plus tilgængelighedsindstillinger. Tilbage til applikationen kan du aktivere "Indtastning af tidslinjeDenne funktion gemmer en liste med al den tekst, du har skrevet efter applikationsrækkefølge.

Så du kan nemt gøre det kopi og del al din skrivning, som du nogensinde har skrevet ved hjælp af Inputting Plus. Du kan indstille en tidsbegrænsning fra 3 dage til 7 dage. For at dit privatliv er sikkert, kan du indstille en PIN-kode, der skal låses op tidslinjen.

3. At skrive for at være mere produktiv

Der er to måder at få vist Inputting Plus-teksteditoren. Først via anmeldelse eller genvej formet flydende boble for en mere integreret oplevelse. Du kan trække hvor som helst, ændre størrelse boble, farve bobleog gennemsigtighed boble.

Fordelene ved Inputting Plus teksteditor er lette og ubegrænset uden ordbegrænsninger. Størrelsen er også bred, så processen med at skrive eller redigere artikler er mere produktiv med funktioner skære, kopiog sæt ind lettere. Hvordan er dit smartphone-tastatur lige så sofistikeret som et computertastatur, ikke? Fungere fortryde og gentag så det er som på en computer, der kan tilgås via en kombination Ctrl + Z og Ctrl + Y. Held og lykke og glem ikke at skrive dine kommentarer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found