hvordan man laver en farverig status på facebook, så den er moderne!

Keder du dig med din Facebook-status? For at gøre det mere attraktivt og se cool ud, lad os lave en farverig Facebook-status!

Siden lanceringen for 12 år siden Facebook altid succes med at bringe mange nye innovationer. Alt er gjort, så brugerne aldrig keder sig ved at bruge Facebook.

For nylig præsenterede Facebok en tjeneste Facebook Live Video og Instant Games på Facebook Messenger. Men bortset fra alt dette vidste du, at vi nu kan lave farvet status på Facebook? Så på den måde kan din statusvisning være mere opdateret og mindre kedelig.

  • Dette er det! 10 måder Facebook-privatlivsindstillinger, du bør ændre
  • Sådan forbinder du forsidefoto med profilbillede på Facebook

Farverig status på Facebook

Husk stien Daily-funktionen på stien? Denne funktion er succesfuldt crazed af Path-brugere, fordi den skaber et udseende øjeblik mere attraktivt. Nå, vil ikke blive efterladt Sti, Faceboook laver en kortvarig lignende farverig statusfunktion Sti dagligt. Har du prøvet det endnu?

Sådan oprettes farverig status på Facebook

I modsætning til den almindelige status afsluttes den farverige status på Facebook baggrund farvet. Er du nysgerrig? Kom nu, prøv det!

  • Sørg for, at Facebook-applikationen på din smartphone er den bedste opdatering. Indtil videre kan denne funktion kun bruges på smartphones.
Apps Social & Messaging Facebook, Inc. HENT
  • Åbn kolonne Hvad tænker du på som sædvanligt. Derefter vises bogstaverne EN med farvevælger, klik på den for at få vist farveindstillingerne.
  • Når du har valgt den farve, du ønsker, skal du indtaste Facebook-status. Derefter Stolpe.
  • Hvad er unik, farverig status på denne Facebook bliver ikke til et foto som Path Daily. Denne status forbliver en tekst, som du kan læse kopier indsæt let.

Hvordan? Det er virkelig let, ikke? Med den farverige status på denne Facebook-applikation bliver dit Facebook-udseende mere attraktivt og ikke kedeligt. Held og lykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found