ikke magi! Sådan slukkes xiaomi-smartphonen uden at trykke på tænd / sluk-knappen

Nå, for dig, følgende Xiaomi-smartphone-brugere, vil ApkVenue fortælle dig, hvordan du nemt slukker og tænder xiaomi-smartphonen automatisk uden at trykke på tænd / sluk-knappen, så du ikke glemmer at slukke for smartphonen, før du går i seng

Som mange mennesker allerede ved, er det meget vigtigt at slukke for smartphonen, når vi sover. Bortset fra årsagerne de skadelige virkninger af stråling og varmestråler fra smartphones af sundhed er grundene til at spare på batteristrøm også værd at overveje.

Selvom vi allerede kender de dårlige effekter, gør mange af os det glemte at slukke for din smartphone, før du går i dvale. Nå, for dig, de følgende Xiaomi-smartphone-brugere, vil ApkVenue fortælle dig, hvordan du nemt slukker og tænder xiaomi-smartphonen automatisk uden at trykke på tænd / sluk-knappen, så du ikke glemmer at slukke for din smartphone, før du går i seng! Lad os se med det samme.

  • Fare, gør ikke dette for at spare på batteriet!
  • Sådan spares Smartphone-batteri ved 'skide' applikationer
  • Nukleart batteri! 5 Fremtidige Smartphone-batteriteknologier

Sådan slukkes og tændes Xiaomi Smartphone automatisk

  • For det første skal du finde denne funktion indtast sikkerhedsapplikationen standard Xiaomi-smartphone
  • For det andet, efter at applikationen åbner, vælger du den Batteri
  • For det tredje skal du i menuen Batteri åbn menuen Batteriindstillinger i øverste højre hjørne af siden
  • For det fjerde er det kun nødvendigt at slukke og tænde for Xiaomi-smartphonen vælg Planlæg strøm / tænd fra
  • Femte, sæt tidsplanen i form af timer og dage hvor din Xiaomimu-smartphone automatisk slukkes og tændes. For eksempel kan du indstille en automatisk nedlukningsplan til 23:59 og planlægge din smartphone til at tænde kl. 5.00 for at matche dit vækkeur. Du kan også vælge denne tidsplan for at være gyldig hver dag eller kun bestemte dage!

Nå, det er en nem måde at slukke og tænde for en Xiaomi-smartphone uden at trykke på tænd / sluk-knappen. Er du interesseret i at prøve det? Efter at have prøvet, tøv ikke med at dele din oplevelse i kommentarfeltet!

Banner: howtogeek.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found