dette er, hvordan man automatisk svarer på whatsapp-beskeder på Android

Selvom WhatsApp er let og sofistikeret, kan vi nogle gange ikke besvare beskeder, fordi vi har travlt. For at løse dette, her er hvordan man automatisk svarer på WhatsApp på Android. Kom og se!

En af favoritapplikationerne til afsendelse af meddelelser i Indonesien, nemlig WhatsApp. Bortset fra at sende beskeder, kan du også ringe og sende billeder. Interessant nok kan WhatsApp også tilgås via en computer.

Selvom WhatsApp er let og sofistikeret, kan vi nogle gange ikke besvare beskeder, fordi vi har travlt. For at løse dette skal du svare på WhatsApp automatisk på Android. Kom og se!

  • Sådan gør du nemt automatisk SMS-svar på Android
  • Den nemmeste måde at ændre WhatsApp-temaet på Du kan gøre det uden applikationen!

Sådan svarer du automatisk på WhatsApp-meddelelser på Android

Foto med tilladelse fra: Billede: Quora

Denne metode vil være meget nyttig, især for jer onlinebutikejere. Hvor det nogle gange på grund af travlheden med at forberede varer til levering gør det dig ude af stand til at svare hurtigt på kundebeskeder. Ikke længere, det er sådan ...

Trin til automatisk svar på WhatsApp på Android

Trin 1

Download og installer det navngivne program "Hvad svarer". Du kan downloade det via følgende link.

Hent:WhatReply Seneste version

Trin 2

I så fald skal du åbne det nyinstallerede program. Derefter vises en pop-up "Adgangsadgang"sæt et flueben på denne ansøgning.

Trin 3

I kolonne 1 skal du tænde den "What2Reply Service". I kolonne to skal du indtaste den meddelelse, du vil sende automatisk, hvis du ikke svarer på den. I kolonne tre skal du indtaste den tid, hvor du tror, ​​du ikke svarer på en besked. Færdig.

Trin 4

Resultatet er som det af følgende Jaka. Ved at bruge denne applikation, hvis en besked ikke læses i 10 sekunder, vil den automatisk blive besvaret.

Ved at bruge denne metode kan du svare meget hurtigere på beskeder fra dine onlineshopkunder. Held og lykke! Åh ja, sørg for at du også læser artikler relateret til WhatsApp eller andre interessante artikler fra Putra Andalas.

Banner: ShutterStock

VIS ARTIKLER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found