5 måder til hurtigt at slette fotos på Facebook på én gang

Har du en masse skammelige fotos på FB? Sådan slettes nemt fotos på Facebook via applikationen eller uden applikationen (Opdater 2020)

Som et af de mest populære sociale medier, der har eksisteret i lang tid, er der selvfølgelig mange af vores fotos spredt på kontoen Facebook. Uanset om det er dit foto upload alene, såvel som dem itags af venner og familie.

Af de mange fotos er det ikke få fotos er en skændsel aka pinligt, og du vil fjerne på dette tidspunkt. Selv for nogle mennesker vil de endda slette alle fotos på deres Facebook.

Derfor vil denne gang ApkVenue give dig tip vedrørende hvordan man sletter fotos på FB (Facebook) permanent. Kan du lide hvordan? Kom nu, se fuldt ud i denne artikel.

Samling af måder at slette fotos på FB (Facebook) permanent

I denne artikel vil ApkVenue fortælle dig, hvordan du sletter fotos på Facebook. Start fra selektivt at slette aliaser en efter en til at slette alle fotos som en helhed.

Ikke kun gennem applikationen har ApkVenue også udarbejdet alternativer hvordan man sletter alle fotos på Facebook via browseren og også FB Lite-applikationen.

Sådan slettes fotos på FB hurtigt på mobil (applikation)

Først og fremmest vil ApkVenue fortælle dig, hvordan du sletter fotos på Facebook ved hjælp af Facebook-applikationen. Denne metode er ret let og tager kun mindre end 1 minut.

Her er trinene:

  • Trin 1: Download Facebook-applikationen på din mobiltelefon, hvis du ikke har den endnu. Du kan downloade via det link, som ApkVenue giver følgende:
Apps Social & Messaging Facebook, Inc. HENT
  • Trin 2: Installer applikationen senere Log på ved hjælp af din Facebook-konto.

  • Trin 3: Når du er logget ind, skal du gå til programmets hovedside. Klik på dit profilbillede for at åbne FB-profilen.

  • Trin 4: På profilsiden, rul ned, indtil du finder Fotos. Klik på knappen.

  • Trin 5: Beslut hvilke fotos du vil slette. Hvis det allerede er tilfældet, klik på billedet det.

  • Trin 6: Klik på den menuknap, der er 3 prik symbol i øverste højre hjørne. Vælg derefter en mulighed Slet foto for at slette billedet.

Sådan slettes hurtigt fotos på FB ved hjælp af en browser

Hvis du tilfældigvis bruger en bærbar computer eller pc, behøver du ikke være træt af at åbne din mobiltelefon for at følge med hvordan man sletter FB profilbillede.

Du kan også, du ved, slette fotos direkte fra Facebook-side. Er du nysgerrig efter hvordan? Kom nu, se, bande!

  • Trin 1: Åbn browserapplikationen, der er installeret på din pc eller laptop. ApkVenue anbefaler at bruge det Google Chrome, bande. Her giver ApkVenue downloadlinket:
Google Inc. Browser-apps HENT
  • Trin 2: Når den er installeret, skal du åbne Google Chrome-applikationen og derefter indtaste adressen Facebook (//www.facebook.com/) i kolonnen Adresse bar. Trykke Gå ind for at åbne siden.

  • Trin 3: Log ind med din FB-konto. Klik på hovedsiden pilikon peger ned i øverste højre hjørne, og vælg derefter en indstilling Se din profil.

  • Trin 4: Klik på fanen på profilsiden Fotos for at åbne en fotosamling på din FB-konto. Vælg derefter de fotos, du vil slette.
  • Trin 5: Klik på billedet for at åbne den fulde størrelse. Klik derefter på prikikon 3 øverst til højre og klik derefter på indstillinger Slet foto for at slette billedet.

Sådan slettes fotos på FB på én gang (Album)

Så hvad hvis du vil slette flere fotos på FB på én gang? Brug af ovenstående metode er selvfølgelig meget kompliceret, fordi du skal vælge fotos en efter en.

Nå, på denne måde vil ApkVenue lære dig hvordan man hurtigt sletter fotos på FB, nemlig at slette fotos inde album alt på en gang.

Til denne metode kan du gøre det i applikationen eller i browseren. Imidlertid vil ApkVenue til denne tutorial demonstrere, hvordan man hurtigt sletter fotos på FB ved hjælp af en browser.

  • Trin 1: Åben profil FB, og vælg derefter fanen Fotos.

  • Trin 2: Vælg fane Album, vælg derefter et album, som du vil slette alle fotos for.

  • Trin 3: Sørg for, at albummet er et album, du selv har lavet. Du kan ikke slette album oprettet af andre mennesker.

  • Trin 4: Klik på prikikon 3 øverst til højre og klik derefter på indstillinger Slet album for at slette albummet. Dine fotos slettes med det samme.

Sådan slettes fotos på FB Lite

FB Lite eller Facebook Lite er et alternativ for dem af jer, der bruger kartoffel-mobiltelefoner, men som ønsker at kunne Facebook glat. FB Lite er også mere effektiv i kvote, ved du.

Nå, nu vil ApkVenue lære dig, hvordan du sletter fotos på FB Lite med det samme. Hvordan? Følg det til slutningen, bande!

  • Trin 1: Download FB Lite-applikationen via den mulighed, som ApkVenue giver nedenfor:
Apps Social & Messaging Facebook, Inc. HENT
  • Trin 2: Installer FB Lite, og åbn den derefter for at logge ind med din konto.

  • Trin 3: På hovedsiden, klik på dit profilbillede for at åbne FB-profilen.

  • Trin 4:Rul ned, indtil du finder fotos. Klik på knappen.

  • Trin 5: Find det foto, du vil slette. Sørg for, at billedet er et foto, som du selv har uploadet.

  • Trin 6: Klik for at forstørre foto. Klik derefter på 3 prikker ikon i øverste højre hjørne. Vælg en indstilling Slet for at slette billedet.

Sådan slettes fotos på andres FB (Sletning af tags)

Facebook har en funktion, hvor du kan gemme andres fotos via tags. Hvis andre mennesker tagger dig, vises billedet på din profil.

Faktisk er dette ikke en måde at slette fotos på en andens FB, men at slette tagget, så billedet ikke vises på din FB. Her er trinene:

  • Trin 1: Åbn Facebook via en applikation eller browser.

  • Trin 2: Åbn din profil, og se efter fanen Fotos.

  • Trin 3: Vælg i menuen Fotos Billeder af dig. Klik på det foto, som du vil fjerne tagget for.

  • Trin 4: Klik på 3 prikker ikon i det øverste højre hjørne af billedet. Vælg derefter en mulighed Fjern tag for at fjerne billedet fra din profil.
  • Trin 1: Husk, at dette foto ikke slettes permanent. Dette billede forbliver på profilen for den person, der taggede dig. Det er bare, at dette billede ikke længere vises på din profil.

Det er hvordan man sletter fotos på Facebook permanent og øjeblikkeligt. Nu behøver du ikke gider at slette alle de pinlige aliasbilleder, der nogensinde har eksisteret på din Facebook-konto.

Vi ses igen i den næste Jalantikus-artikel!

Læs også artikler om Vejledning eller andre interessante artikler fra Prameswara Padmanaba