7 berømte spilgenrer, der ofte misforstås

Nogle gange tror folk, at de to er ens, selvom forskellen er meget. Så ved denne lejlighed vil jeg forklare 7 spilgenrer, der er blevet fortolket fejlagtigt.

Spil er underholdning, der har været verdensomspændende, og mange mennesker spiller det. Spil har også mange typer fra små spil til store spil, der er grupperet efter genre. Genre er en gruppering af spil baseret på spiltype, for eksempel Adventure, Action, Shooter og mange flere.

Men der er stadig mange mennesker, der ikke kender forskellen og undertiden fejler forskellige spilgenrer, for eksempel forskellen mellem RPG og Adventure. Nogle gange tror folk, at de to er ens, selvom forskellen er meget. Så ved denne lejlighed vil jeg forklare 7 spilgenrer, der er blevet mistolket. Hvad er der galt?

  • 7 mest vanskelige og frustrerende Android-spil i 2016

Her er 7 spilgenrer, der fejlagtigt fortolkes

1. RPG (rollespil)

Der er stadig mange mennesker, der ikke kender den sande betydning af denne spilgenre. RPG er ikke et eventyrspil, som vi ofte støder på, hvor vi kan udforske og bevæge os efter ønske. Fra navnet alene Rollespil som på indonesisk er Rollespil hvor vi spiller en rolle der, og vi spiller ikke kun en karakter i historien, men mange karakterer, der samarbejder om at afslutte historien.

Så spil virkelig ren eller den originale RPG er Final Fantasy, Atlantica Online, Seven Knight og andre spil der er gameplayangreb skiftevis og brug mere end et tegn.

2. MMORPG (massivt multiplayer online rollespil)

Så nogle gange fortolker folk MMORPG'er fejlagtigt her, fordi mange spil med MMORPG-genren siger, at de er eventyrspil. Det er ikke forkert, men faktisk overholder MMORPG-spil normalt også Action- og Adventure-genren, fordi actionspil er spil, hvor vi frit kan flytte tegnene i spillet og ikke er bundet af reglerne for angreb i sving. Så dette spil inkluderer et actionspil, hvor bevægelserne af de tegn, vi spiller, kan bevæge sig hurtigt og ikke helt afhænger af strategi.

3.FPS (First Person Shooter)

Faktisk er FPS-spil en type spil skydespil og FPS-genren. FPS-genren er taget fra placeringen af ​​spillere i spillet, First Person Shooter har hovedkarakteristikken ved First Person Perspective, hvor vi er placeret som mennesker, der er direkte involverede. Eksempler på berømte FPS-genre-spil er Call Of Duty, BattleField, Medal Of Honor og andre

4. TPS (Tredjepersons skydespil)

Denne genre er faktisk den samme som FPS, men forskellen ligger i placeringen af ​​tegn i spillet. Faktisk er det ikke meget forskelligt fra FPS-spillet. TPS har sit eget sted, fordi det adskiller sig fra FPS. FPS-spil har normalt fordele som at gemme sig på en mur, men vi kan stadig se fjender og derefter skyde dem. I modsætning til TPS vil fjenderne ikke vises, hvis vi gemmer os. Så nu kan du se forskellen mellem de to, ikke? Eksempler på velkendte TPS-genre-spil er Ghost Racoon og Sniper Elite.

5. Simulator

Spil med denne genre misforstås ofte. Fordi der er mange former og slags, så mange præciserer det som et andet spil. Simulationsspil har deres egen betydning, nemlig simulering eller efterligning af virkeligheden. Simulationsspil er spil, hvor vi kan føle, hvordan det originale spil ser ud, fordi simulatorspil er lavet på en sådan måde, at vi føler os ægte.

6. Eventyr

Denne genre fortolkes ofte som et RPG-spil, når det faktisk ikke er tilfældet. Fordi eventyrspil er spil, hvor vi bliver bedt om at udforske spillet og ikke har et for dybt fantasielement. Mere optaget af historien og rejsen.

7. Handling

Denne ene spilgenre er en, der ofte fortolkes fejlagtigt og ofte er inkluderet i RPG-gruppen, selvom virkeligheden er anderledes. Actionspil er spil med hurtige og smidige temaer, hvor spillere skal angribe og undvige på usikre tidspunkter uden regler og kun prioritere at besejre fjender hurtigt og præcist. Spil med actiongenrer inkluderer God Of War, Assassin's Creed, Batman og mange flere.

Så fra de 7 spilgenrer ovenfor er der faktisk mange spilgenrer, der fejlagtigt fortolkes, men genren ovenfor er den hyppigste. Efter at have læst denne artikel kender vi og kan se forskellen, og det bliver lettere for os at finde ud af, hvilken spilgenre vi vil spille. Så det vil ikke forveksles med andre genrer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found